تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۴

ساماندهی 3000مداح در تهران برای انتخابات!

یک مداح مشهور از دخالت 3000 مداح در انتخابات خبر داده است و با ادعای تلخکامی تصویب برجام، پیشاپیش مژده مهندسی و دخالت آشکار در امر انتخابات را داده است. این در حالی است که رفتار مشابه این ادعا در انتخابات گذشته از سوی این صنف و سایر نهادهای خاص همفکر این گروه بارها مشاهده شده است.
رویداد24- یک مداح مشهور، با وجود ابراز خرسندی مقام معظم رهبری از اجرایی شدن برجام، از عبارت «تلخکامی» برای این توافق استفاده کرده و البته از دخالت 3000 مداح در انتخابات خبر داده است.

یک مداح بداخلاق که در تهران به دخالت در امور سیاسی و تعیین تکلیف برای مسئولان معروف است، در مراسم بزرگداشت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) در قم گفت: «سه هزار مداح در تهران ساماندهی کرده‌ایم تا در انتخابات، تلخکامی برجام را جبران کنند.» وی این سخن را دو روز بعد از نامه رهبری به رئیس‌جمهور که در آن از اجرایی شدن برجام ابراز خرسندی کردند، گفته است. 

اینکه چگونه یک نفر که تنها به واسطه مداحی و نه علم و تبحر خاصی در یک جامعه شهره شده است، چگونه به خود اجازه می دهد که در امور سیاسی، فراتر از قانون سخن گفته هر چند جای شگفتی دارد، اما به طور طبیعی بر او هرجی نیست. چرا که مقام و جایگاه وی نشان می دهد به زبان راندن این سخنان فارغ از خرد چندان از وی بعد نیست. اما مساله نهادهای نظارتی است که گرفتار نگاه جناحی  و کهولت سن شده اند.

اعتراف علنی به ساماندهی 3000 نفر مداح در تهران برای دخالت در امر انتخابات و منکوب کردن اقدامات دولت، در حالی اتقاف می افتد که در انتخابات های گذشته بارها از تخلف های تشکیلاتی و سازماندهی تعداد زیادی از آراء شکایت های بسیار شده بود و حالا سخنان این فرد سند محکمی است بر این مساله.

تشکیل جبهه خیر و شر های ساختگی و سوء استفاده از مقدسات و بازی با اعتقادات خالص مردم از جمله روش های مزورانه این گروه برای هدایت مخاطبان به سوی یک کاندیدای خاص است. این گروه به حدی مفاهیم اصیل اعتقادی را به بازی می گیرند که از تمثیل کاندیدای خود به ائمه اطهار و یاران خاصه آنها هیچ هراسی ندارند و برای آنها « هدف وسیله را توجیه می‌کند».

رفتار مشابه گذشته نهادهای نظارتی با طراحی ها و مهندسی هایی توسط هر قشر و گروهی، تنها زمینه ساز خدشه به اصل انتخابات می شود و نهادهای مسئول موظف هستند، برای تنویر افکار عمومی برخورد قانونی با این افراد داشته باشند. اعتراف آشکار به تقلب و تخلف در انتخابات آنههم یکماه قبل از آغاز رقابت های انتخاباتی، مطمئنا جرمی بزرگ و نابخشودنی است و اگر طبق قانون با این دار و دسته برخورد علنی نشود، زمینه برای بروز تخلفهای گسترده تر در آینده فراهم خواهد شد.

منبع: اعتدال
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha