تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

ببینید| مشاور پزشکیان: مشکل ارز داریم | ترامپ شرایط را خیلی سخت کرده

معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور گفت: ما در ارز مشکل داریم تعارف هم نداریم. ترامپ خیلی در بازار ارز ما نقش دارد. شرایط را در دو هفته اخیر برای ما دو صد چندان سخت کرده است.

ببینید: تاثیر زیاد ترامپ بر اقتصاد ایران

رویداد۲۴| معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور گفت: ما در ارز مشکل داریم، تعارف هم نداریم. ترامپ خیلی در بازار ارز ما نقش دارد. شرایط را در دو هفته اخیر برای ما دو صد چندان سخت کرده است.

منبع: نماد اقتصاد

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: دونالد ترامپ ، ارزی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
بازنشسته تأمین اجتماعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۸
0
0
سازمان تأمین اجتماعی از سال 1399 تاکنون بیش از 50 میلیون تومان به طور علنی و آشکار از حقوق و مزایای بنده را دزدی کرده است. بنده بیش از999 هزار بار هم در رسانه ها اعتراض کرده ام.
و بارها هم با مدارک مستدات در دیوان عدالت اداری شکایت کرده ام ولی اما متأسفانه دیوان عدالت اداری رسیدگی قانونی نکرده است و به بهانه های مختلف شکایت بنده را رد می کند چرا؟
و دولتمردان، مسئولان، نمایندگان مجلس هم سکوت اختیار کرده اند چرا؟
مشکل بنده در سازمان تأمین اجتماعی و... هیچ ارتباطی و ربطی به دلار، تحریم های آمریکا و اروپا که ندارد و تاکنون هم نداشته است پس 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی، سکوت و بی توجهی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
از اسفند ماه سال 1402 تاکنون علیه سازمان تامین اجتماعی و... بیش از 999 هزار بار رسانه ها شکایت و اعتراص کرده ام ولی اما متآسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
سوال اینجاست که کسانی دم قانون، عدالت، دین، اسلام، قرآن، دفاع، حمایت از مظلومان و مسلمانان می زنند پس چرا از حقوق بنده دفاع نکردند و نمی‌کنند؟ و این در حالی است که بنده در پایمال و ضایع کردن حق وحقوق و کم کردن غیر قانونی حقوق و مزایای خودم در رسانه ها بیش از 999 هزار بار شکایت و اعتراض کرده ام و متأسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
و دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس هم متأسفانه هیچ کاری و اقدامی نکردند و نمی کنند و فقط سکوت اختیار کرده اند چرا؟!
سازمان تأمین اجتماعی هر سال در سایه سکوت بی شرمانه دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس، حقوق و سایر مزایای بنده را به طور علنی و آشکار دزدی می کند.
و شکایت و اعتراض هم می کنم هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
چرامردم باید تاوان بیخردی و بی تدبیری سران مملکت طی 46 سال گذشته را باید پس بدن ولی خودشان در حال کیف کردن
نظرات شما