تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

حضور مدیرعامل بیمه سینا در بندرعباس

مدیرعامل بیمه سینا با هدف پیگیری و تسهیل پرداخت خسارت حادثه پایانه گمرکی شهید رجایی در بندرعباس حضور یافت.

حضور مدیرعامل بیمه سینا در بندرعباس

رویداد۲۴| علی صلاحی‌نژاد در این سفر که به منظور حضور میدانی و پیگیری و تسهیل ارزیابی و پرداخت خسارت‌ها انجام شد، به شعبه بندر عباس رفت و در جمع همکاران این شعبه به بررسی و پیگیری ابعاد خسارت‌ها و تسهیل در روند ارزیابی خسارت‌ها پرداخت.

وی در این نشست ضمن اظهار تأسف از بروز حادثه تلخ انفجار و از بین رفتن جمعی از هموطنان گفت: بیمه سینا بر حسب وظیفه خود، تمامی توانش را برای سرعت بخشیدن به ارزیابی و پرداخت خسارت‌ها خواهد کرد و هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

همچنین، مدیرعامل بیمه سینا در ادامه برنامه‌های کاری خود در نشست هم‌اندیشی بیمه‌گران که با حضور مجید تقی لو معاون اتکایی بیمه مرکزی و مدیران سایر شرکت‌های بیمه به منظور هماهنگی پرداخت خسارت‌های حادثه بندر شهید رجایی برگزار شد، حضور یافت.

گفتنی است، در این سفر معاون فنی بیمه‌های غیرزندگی، مدیر بیمه‌های مسئولیت و آتش‌سوزی، مدیرعامل بیمه سینا را همراهی کردند. /

برچسب ها: بیمه سینا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
0
0
مقصر اصلی حادثه باید اعدام بشه
نظرات شما