تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر

فوری/ سردار شادمانی به شهادت رسید

سردار علی شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) که در حملهٔ هفتهٔ گذشتهٔ رژیم صهیونیستی به شدت مجروح شده بود، به شهادت رسید.

سردار شادمانی به شهادت رسید

رویداد۲۴| سردار علی شادمانی از فرماندهان دفاع مقدس بود که عمر خود را برای حفاظت از انقلاب اسلامی ایران صرف کرد و پس از سال‌ها مجاهدت خستگی‌ناپذیر به دوستان شهیدش پیوست.

پیکر این فرمانده سپاه اسلام همراه سایر همرزمانش روز شنبه در تهران تشییع خواهد شد.

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «سردار رشید و پرافتخار اسلام، سرلشکر پاسدار علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) بر اثر جراحات شدید ناشی از بمباران رژیم منحوس و متجاوز صهیونیستی که در هفته گذشته صورت گرفت، به جمع همرزمان شهیدش پیوست و آسمانی شد.

سردار شهید علی شادمانی نمونه برجسته ای از تربیت یافتگان مکتب عاشورا و امامین انقلاب اسلامی بود که همه عمر خود را در مسیر جهاد فی سبیل الله گذرانید و با سال ها مجاهدت و حضور مخلصانه و شجاعانه در میدان های دفاع مقدس و مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی در انتظار شهادت بود که سرانجام با دستیابی به قله رستگاری، به آرزوی دیرینه خود نائل آمد.

شهادت این سردار و فرمانده رشید اسلام را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(عج)، فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی)، خانواده معزز و محترم، همرزمان شهید و ملت قهرمان ایران تسلیت و تهنیت عرض می نماییم.

به حول و قوه الهی قطعاً با شهادت این مجاهد نستوه راه او به دست قدرتمند رزمندگان اسلام، با صلابت بیشتر تداوم خواهد یافت. إن شاءالله»

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
0
4
کشته شدن ایشان راچندین روزقبل ایران ناسیونال اعلام کرده بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
خاک بر سرت که شبکه صهیونیستی را نگاه می کنی.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
خطاب به گوساله ناشناس
خره همه فقط همونونگاه میکنیم
پ ن پ شبکه خبر ببینیم
آریوبرزن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
0
3
شربت ناب شهادت نوش جاااان این فرمانده مجاهد باد....نوش جان
نظرات شما