تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۴

واکنش واعظی به حمله صداوسیما به روحانی: تندرو‌ها نشان دادند به دنبال منافع ملی نیستند!

در گفت و گویی که به تازگی منتشر شده، محمود واعظی رئیس دفتر دولت دوازدهم، از عملکرد صداوسیما به‌شدت انتقاد کرده و تأکید دارد که این رسانه نباید بستری برای طرح اظهارات تفرقه‌انگیز باشد، به ویژه وقتی چنین سخنانی از سوی مهمانان برنامه‌ها علیه چهره‌های سیاسی کشور بیان می‌شود.

واکنش واعظی به حمله صداوسیما به روحانی: تندرو‌ها نشان دادند به دنبال منافع ملی نیستند!

رویداد۲۴| او با اشاره به سخنان جنجالی یکی از مهمانان صداوسیما درباره حسن روحانی و محمدجواد ظریف، هشدار داد که پخش چنین اظهاراتی از رسانه ملی وحدت ملی را تضعیف کرده و خواسته یا ناخواسته، در راستای اهداف دشمنان ایران، از جمله رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

واعظی خواستار آن شد که صداوسیما با پرهیز از جانبداری جناحی، به رسالت اصلی خود در تقویت انسجام ملی بازگردد و اجازه ندهد اقلیت‌های تندرو، مسیر رسانه ملی را تعیین کنند. او همچنین تأکید کرد که این گروه‌های تندرو با حمله به چهره‌های محبوب، در تلاش برای حذف رقبا و کسب قدرت هستند و مردم با شناخت این رویکردها، به آنها پشت کرده‌اند.

به باور واعظی، در شرایط فعلی و آینده کلید مقابله با تهدیدات خارجی، انسجام و رضایت مردمی است و هرگونه اقدام تفرقه‌آمیز باید متوقف شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما