تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

ستاره سابق پرسپولیس در اردوی تراکتور

احمد نوراللهی، در یک اقدامی قابل توجه به اردوی تیم فوتبال تراکتور در دبی رفت و با دراگان اسکوچیچ دیدار کرد. این دیدار در حالی صورت گرفت که اسکوچیچ پیش از این برای جذب او به تراکتور تلاش کرده بود.

ستاره سابق پرسپولیس در اردوی تراکتور

رویداد۲۴ |احمد نوراللهی ستاره پیشین تیم پرسپولیس که در این پنجره نقل و انتقالات به شدت موردتوجه تیم پرسپولیس قرار داشت، این روزها پیراهن تیم کلباء را برتن می‌کند و عملکرد درخشان خود در شباب‌الاهلی و الوحده را در این تیم ادامه می‌دهد.

باتوجه به حضور تیم تراکتور در دبی برای دیدار با الاهلی، او دیروز به اردوی این تیم رفت تا با دراگان اسکوچیچ و دوستانش در جمع سرخپوشان تبریزی دیدار و گفتگو داشته باشد.

نوراللهی که در زمان سرمربیگری اسکوچیچ در تیم ملی جزو بازیکنان ثابت تیم ملی بود، علاقه زیادی داشت تا او را دوباره از نزدیک ببیند و با سرمربی سابقش صحبت کند.

جالب اینکه اسکوچیچ در نقل و انتقالات به سراغ جذب احمد نور رفت اما او اعلام کرد در ایران فقط برای پرسپولیس بازی خواهد کرد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: تیم پرسپولیس
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما