تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۱ نظر

وزیر ارتباطات: به صورت جدی در حال پیگیری برقراری ارتباطات مردم هستیم

ستار هاشمی گفت: به صورت جدی در حال پیگیری هستیم تا در اسرع وقت ارتباطات مردم برقرار شود و بتوانیم خدمات را همانند گذشته به مردم ارائه دهیم.

رویداد۲۴| سید ستار هاشمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در پاسخ به سوال ایسنا درباره قطعی‌های اینترنت در کشور و اینکه تا چه زمانی این شرایط ادامه دارد اظهار کرد: همانگونه که در بیانیه‌ی اخیر اشاره کردیم، این تصمیم با توجه به شرایط امنیتی حاکم و از سوی مراجع امنیتی اتخاذ شده است.  

وی افزود: طبیعتاً این تصمیم هم توسط همه دستگاه‌ها تمکین شد، بنابراین به صورت جدی در حال پیگیری هستیم تا در اسرع وقت ارتباطات مردم برقرار شود و بتوانیم خدمات را همانند گذشته به مردم ارائه دهیم.  

هاشمی که در حاشیه راهپیمایی مردم تهران در محکومیت اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و حمایت از نیروهای حافظ نظم و امنیت کشور در خیابان انقلاب تهران حاضر شده بود، گفت: بخشی از خدمات پیام‌رسان‌های داخلی نیز اکنون برقرار شده و برقراری سایر خدمات بر بستر پیام‌رسان‌های داخلی را با جدیت دنبال می‌کنیم تا با حفظ چارچوب‌های کلی که مصوب شده، در اولین فرصت ممکن به مدار استفاده بازگردانده شوند.  

وی همچنین درباره حضور مردم  در راهپیمایی امروز گفت:  مردم آگاه و ملت بزرگ ما در صحنه‌های مختلف نشان دادند که انتخاب هوشمندانه می‌کنند؛ امروز هم در راستا و در امتداد انتخاب هوشمندانه‌ای است که مردم شریف کشورمان انجام دادند و این حضور بی‌نظیر و بی‌بدیل که در راهپیمایی امروز داشتند، این پیام را مخابره می کند که با وجود دغدغه‌های معیشتی که دارند، پای این انقلاب هستند و ما نیز در دولت و در حاکمیت کاملا متوجه این دغدغه مردم هستیم.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۱
ساسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
14
داداش خیلی جدی بودی اشتباهی زدی همه چیر رو قطع کردی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
15
جملاتی مثل بطور جدی در حال پیگیری هستیم …. با بزودی وصل خواهد شد ….آزار دهنده ست ….
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
13
ما راضی به زحمت شما نیستیم، زیاد خودتو خسته نکن، فتق ات عود می کنه.!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
15
تف به شرف نداشتتون . خدا به درد دنیا و آخرت دچارتون کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
9
تو یکی تلاش جدی نکن. همون تلگرام رو باز میکردید حداقل یهکن مردم بهتون امید داشتن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
3
جناب آقای سید ستار هاشمی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
امروز دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز فیش حقوقی شهریور، مهر، آبان و آذرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران صادر نشده است شرم آور و تاسف بار است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
3
😂😂
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
4
۹۰ میلیون انسان بی‌گناه رو اسیر گرفتین و امیدوارم با بدترین حالت نابود بشین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
4
افتادیم دست شماها هر بلایی خواستید چهل ساله سر ما درمیارید تا اعرتاض کنبم قتل عام میکنید آخه این چه دینیه ؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
0
0
ساعت یازده شب شد هنوز وصل نشده بابا همه جا آروم هست وصل کنید عصبی مون کردبد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
0
0
خاک بر سر من که به این تر...ک رای دادم
نظرات شما