تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

تغییر قیمت طلا شدید شد

قیمت اونس طلا در معاملات روز جاری، با ۰.۸ درصد افزایش به ۴۶۸۶ دلار و ۶۲ سنت رسید.

تغییر قیمت طلا شدید شد

رویداد۲۴| طلا در هفته جاری نزدیک به ۴۶۸۵ دلار در هر اونس معامله شد که تقریبا ۷ درصد کاهش داشته و بیشترین کاهش از مارس ۲۰۲۰ است. افزایش قیمت نفت خام، گاز طبیعی و سوخت در پی تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران و پاسخ تهران به این تجاوزات، نگرانی‌های تورمی را افزایش داده و چشم‌انداز کاهش هزینه‌های استقراض بانک‌های مرکزی را کاهش می‌دهد. این امر به طلا که دارایی بدون بازده است. آسیب می‌رساند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فدرال رزرو آمریکا اواسط هفته برای ارزیابی سیاست پولی تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت نرخ‌ها را همانطور که انتظار می‌رفت بدون تغییر نگه دارد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، تاکید کرد که برای از سرگیری سیاست تسهیلی، مقامات باید شاهد پیشرفت در کاهش تورم باشند.

عملکرد طلا از زمان شروع جنگ ایران، منعکس کننده کاهش قیمت آن در سال ۲۰۲۲ که جنگ میان روسیه و اوکراین باعث شوک انرژی شد که بازارهای جهانی را تحت تاثیر قرار داد. در آن سال، طلا تا اکتبر، هفت ماه متوالی ضرر کرد که طولانی‌ترین روند نزولی ثبت شده در این زمینه بود.

برچسب ها: طلا ، جنگ
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما