تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

بازدید مدیرعامل هلدینگ صبا انرژی از شرکت‌های منطقه عسلویه

علی پناهی مدیر عامل گروه سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشور و هیات همراه سه شنبه مورخ یکم اردیبهشت ماه، از شرکت‌های پتروشیمی جم پیلن و جم بازدید کرده و میزان خسارت‌های ناشی از جنگ رمضان را بررسی کردند.

بازدید مدیرعامل هلدینگ صبا انرژی از شرکت‌های منطقه عسلویه

رویداد۲۴| پناهی در این بازدید گفت: مجموعه هلدینگ صبا انرژی حمایت کامل خود را از شرکت‌های آسیب دیده اعلام می‌دارد و تلاش می‌کند معضلات شرکت‌ها را در سریعترین زمان ممکن بررسی و مرتفع خواهد کرد تا روند بازسازی با سرعت مضاعفی انجام شود.

حسین بارگاهی مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از حضور مدیران هلدینگ صبا انرژی و حمایت‌های صورت گرفته گفت: پیشنهاد ما برای بازسازی هر چه سریعتر شرکت‌ها و بازگشت به روند تولید، ایجاد کارگروه مشترک با حضور نماینده هلدینگ و اخذ تصمیمات سریع جهت تسهیل مجوز‌های مورد نیاز از مقامات کشوری است.

پناهی در پایان به مدیران عامل شرکت‌های تابعه هلدینگ اطمینان خاطر داد با حمایت‌ها و پیگیری‌های صندوق، در کنار دیگر مدیران شرکت‌ها تمام تلاش خود را جهت برطرف نمودن آسیب‌های جنگ تحمیلی و بازگشت به مدار تولید و پیشرفت ایران سرافراز، بکار خواهند گرفت.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما