تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۲ نظر

ببینید| تیراندازی طالبان به معترضان در شهرک جبرئیل

نیرو‌های طالبان در شهرک جبرئیل ولایت هرات تجمع اعتراضی شماری از زنان و مردان را با شلیک گلوله و برخورد خشونت‌آمیز پراکنده کردند.
ببینید| تیراندازی طالبان به معترضان در شهرک جبرئیل

تیراندازی طالبان به معترضان

رویداد۲۴| نیرو‌های حکومت طالبان معترضان زن در شهرک جبرئیل ولایت هرات در غرب این کشور را با شلیک گلوله و خشونت متفرق کردند. بر اساس گزارش‌ها دست‌کم دو نفر کشته و شش نفر زخمی شده‌اند.

 در ویدئو‌ها و تصاویر این اعتراضات، دیده می‌شود که برخی معترضان مرد که به تظاهرکننده‌های زن پیوستند، با پرتاب سنگ به خشونت نیرو‌های طالبان پاسخ می‌دهند.

کد ویدیو

این تظاهرات به فراخوان شماری از زنان در اعتراض به آنچه بی‌عدالتی خوانده‌اند، برگزار شد و تعدادی از مردان هم به آنها پیوستند. معترضان شعار «تحصیل، کار، آزادی» سر می‌دادند.

مقام‌های حکومت طالبان در هرات تأیید کرده‌اند که دست‌کم سه نفر به بیمارستان منتقل شده‌اند، اما در مورد بازداشت افراد چیزی نگفتند.

با این حال، شمار دقیق تلفات و مجروحان هنوز روشن نیست و برخی رسانه‌ها تعداد مجروحان را بالاتر گزارش داده‌اند.

یکی از سخنگویان فرماندهی امنیت حکومت طالبان در هرات گفت: نیرو‌های امنیتی بر اساس مسئولیت خود برای تأمین امنیت و حفظ نظم عمومی اقدام کرده‌اند و با هرگونه برهم‌زنندگان امنیت عمومی نیز به همین شکل برخورد خواهد شد.

منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: افغانستان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۰
0
0
امتش مثل خودش آدمکش و تروریستند. شیعه و سنی هم نداره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۰
0
0
پایداری چی های افغانستانن
مسابقه تندروی وسرکوبه
نظرات شما
captcha