تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۵

پیام مدیرعامل بیمه دی به مردم مقاوم، مجاهد و داغدار مبعوث شده: این روز‌ها، روز نمایش اقتدار، اتحاد مقدس، همبستگی و قدر شناسی از امام شهید است

مدیرعامل بیمه دی، طی پیامی ضمن دعوت از مردم انقلابی. کارکنان صنعت بیمه و شبکه فروش در مراسم وداع و تشییعآقای شهید ایران ;، حضور در این رویداد بزرگ را دشمن شکن و نمایش همبستگی، اقتدار، اتحاد مقدس و قدردانی امام شهید امت دانست.در پیام هادی عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی آمده است:

پیام مدیرعامل بیمه دی به مردم مقاوم، مجاهد و داغدار مبعوث شده: این روز‌ها، روز نمایش اقتدار، اتحاد مقدس، همبستگی و قدر شناسی از امام شهید است

رویداد۲۴| در پیام هادی عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی آمده است:

زیستن و درک زمان ولی امر مسلمین و رهبری جامع الاطراف، که در مجاهدت و ایستادگی در برابر ظالمان و مستبدان، محکم و استوار، در بندگی و عبادت، با تقوا و زاهد، در علم و دانش، سرآمد و فاضل، در حکمرانی، مقتدر و با صلابت، در دوراندیشی، احیاگر غرور و عزت ایرانی و اسلامی، در احیای زبان، فرهنگ و حفظ مرز و بوم، ایرانی‌ترین رهبر تاریخ، حضرت امام شهید، سید علی حسینی خامنه‌ای، برای همه ما، افتخاری بزرگ به شمار می‌آید و شهادت ایشان توسط فرعونیان زمان و ضحاکان عالم، سنگین، جانکاه و غیر قابل باور است.

اما این روز‌ها پس از بیش از چهار ماه فراق همراه با مقاومت جانانه نیرو‌های مسلح قهرمان و حضور مردم مبعوث شده در خیابان، نوبت به وداع با ابر مرد تاریخ ایران اسلامی رسیده است، روز‌ها و شب‌های پیش رو، روز‌های اشک و غم فراق، روز‌های قدردانی از پدر و قائد امت، روز‌های نمایش همبستگی و اتحاد مردم قدر شناس ایران است، پس با چشمانی اشکبار، دلی محزون و با مشت‌های گره کرده در برابر قاتلان و دجالان تاریخ در وداع و تشییع تاریخی امام امت، متحد و منسجم می‌آییم تا ضمن نمایش وحدت و اقتدار، جانمان را تا بهشت بدرقه کنیم.

بیمه دی به عنوان خادم جامعه ایثار و شهادت، در کنار همه مردم شریف، قدرشناس و مبعوث شده ایران اسلامی، با برپایی موکب در مصلای تهران (خیابان قنبرزاده میدان چهارم) و مراسم تشییع پیکر مطهر جان ایران در تهران (خیابان‌های آزادی و دماوند) و در شهر‌های مقدس قم و مشهد (با استقرار بیش از ۱۰ دستگاه امبولانس، پزشک، تجهیزات و اقلام درمانی و دارویی) در آیین وداع و تشییع حضور خواهد یافت و خدمتگزار عاشقان و دلباختگان رهبر و پدر شهید امت خواهد بود.

اینجانب از ملت عزیز انقلابی، همکاران گرامی صنعت بیمه، کارکنان همیشه در صحنه و شبکه فروش گرانقدر بیمه دی، دعوت می‌نمایم تا با حضور دشمن شکن خود، ضمن نمایش همبستگی، اتحاد مقدس و عرض ارادت به محضر امام شهید، با ترسیم تصویری از همدلی و وحدت، باعث امید در دل رهروان و علاقمندان آقای شهید ایران و ایجاد یاس و شکست در دل دشمنان این آب و خاک شویم.

هادی عبداللهی

برچسب ها: بیمه دی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha