تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۵

واکنش ها به خاطره اوجی، وزیر نفت از تماس موساد با تلفن همراه او

انتشار ویدیوی خاطره وزیر نفت از تماس عوامل موساد با تلفن همراهش در شبکه‌های اجتماعی وکنش‌هایی را به دنبال داشت.
وزیر نفت رئیسی

اوجی
رویداد۲۴|  انتشار ویدیوی صحبت‌های جواد اوجی، وزیر نفت دولت ابراهیم رئیسی درباره انفجار لوله‌های انتقال گاز در بهمن سال ۱۴۰۲ واکنش‌هایی را به دنبال داشت. در این ویدیو آقای اوجی می‌گوید پیش از انفجار اول کسی به او زنگ زده و با سوال ریاضی شماره خط لوله را مشخص کرده و بلافاصله خبر انفجار در همان خط لوله به دست او رسیده است.

او در ادامه می‌گوید در فاصله‌ای که لباس عوض کرده، تماس دوم برقرار شده و باز به همان شکل خبر انفجار در خط لوله پیش از وقوع به او داده شده است و بلافاصله از سوی وزارت نفت به او خبر داده‌اند که همان لوله منفجر شده است. آقای اوجی در ادامه صحبت‌هایش اشاره می‌کند که زمانی که به واحد دیسپچینگ شرکت گاز رسیده، تماس‌ها با این واحد ادامه پیدا کرده و تایید می‌کند که «مشخص بود از موساد هستند.»

انتشار ویدیوی این صحبت‌های جواد اوجی که به نظر می‌رسد در یکی از تجمع‌های شبانه بوده، واکنش‌هایی را به دنبال داشت. از جمله بعضی رسانه‌ها از بیان این خاطره انتقاد کرده‌اند. سایت تابناک در مطللبی با تیتر «این روایت اقتدار بود یا تحقیر؟» نوشت: «خاطره‌ای که جواد اوجی از تماس منتسب به موساد نقل کرد، بیش از آنکه تصویری از تسلط و هوشمندی او ارائه دهد، روایتی از ابتکار عمل، تحقیر و بازی روانی دشمن بود؛ روایتی که بهتر بود هرگز بیان نمی‌شد.»

انتشار این ویدیو در شبکه‌های اجتماعی هم وکنش‌هایی را به دنبال داشت. در این انتقادها با اشاره به عدم آگاهی‌های امنیتی مقام‌های ایران، به نیاز آنها برای شرکت در کلاس‌های توجیهی حفاظتی و شناخت رسانه‌ای اشاره شده و این خاطره را نشان تحقیر دولتمردان ایران توسط موساد می‌دانند. در شبکه‌های اجتماعی روش پاسخ دادن آقای اوجی را نشانی از دستپاچگی او دانسته‌اند و این را نشان دیگری از تحقیر او توسط موساد می‌دانند.⁩

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha