تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۵

گزارش وال‌استریت ژورنال از طرح سنتکام برای حمله به توان موشکی ایران

نشریۀ وال‌استریت ژورنال نوشت که فرماندۀ سازمان سنتکام طرحی را به رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد داده که ذیل آن، تا دو هفته به زیرساخت‌های موشکی ایران حمله شود.
سنتکام و حمله به ایران

رویداد۲۴ | وال‌استریت ژورنال مدعی شد دریادار برد کوپر، فرمانده سنتکام، بی‌سروصدا عملیات نظامی آمریکا علیه ایران را از تامپا هدایت می‌کند، اما در فضای عمومی، ژنرال دن کین و وزیر جنگ پیت هگزت سایه‌ی سنگین‌تری بر او انداخته‌اند؛ زیرا این دو نفر بیشتر به‌روزرسانی‌های جنگ از سوی ترامپ را اعلام کرده‌اند و دسترسی بیشتری به دفتر بیضی داشته‌اند.

در ادامه این مطلب آمده است: «کوپر طرحی برای یک کارزار هوایی تنبیهی به مدت حداکثر دو هفته تهیه کرده است که هدف آن تضعیف شدید توان موشکی ایران در صورت تصمیم ترامپ به تشدید تنش پس از حمله‌ی اخیر موشکی ایران است.

مقامات گفته‌اند که نیرو‌های اسرائیلی نیز ممکن است در یک حمله‌ی گسترده‌ی جدید آمریکا مشارکت کنند.

فرمانده سنتکام استدلال کرده که یک کارزار هوایی «تمام‌عیار» توانایی ایران برای تلافی‌جویی را به شدت کاهش می‌دهد و در نتیجه، نیاز بلندمدت آمریکا به موشک‌های دفاعی را پایین می‌آورد.

در مقابل، ژنرال دن کین بر صرفه‌جویی در ذخایر محدود دفاع هوایی آمریکا و تقویت دفاع منطقه‌ای در اطراف پایگاه‌های کلیدی تأکید کرده است. هگست نیز از رویکرد تهاجمی‌تر کوپر حمایت کرده است.»

منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha