تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۱ مهر ۱۴۰۵

پذیره‌نویسی شانزدهمین صندوق نقره از فردا آغاز می‌شود

پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری کالای آرمان آتی۱، شاخه فلز نقره به عنوان شانزدهمین صندوق نقره با نماد «نقراتی» از روز یک‌شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ به مدت ۳ روز کاری در بورس کالا آغاز می‌شود.

پذیره‌نویسی شانزدهمین صندوق نقره از فردا آغاز می‌شود

اقتصاد۲۴- صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر کالای آرمان آتی در نظر دارد براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری کالای آرمان آتی۱ (شاخه فلز نقره) را در روز یک‌شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵، راس ساعت ۱۱:۴۵ تا ۱۸ (با ۱۵ دقیقه پیش‌گشایش) به مدت ۳ روز کاری پذیره‌نویسی کند.

این صندوق از نوع صندوق سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار مبتنی بر نقره بوده و با هدف جمع‌آوری سرمایه از سرمایه‌گذاران و اختصاص آن به خرید انواع اوراق بهادار مبتنی بر فلز نقره به منظور کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، بهره‌گیری از صرفه‌جویی‌های ناشی از مقیاس و تامین منافع برای سرمایه‌گذاران تأسیس شده است.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده، تعداد واحد‌های سرمایه‌گذاری قابل انتشار این صندوق ۲۰۰ میلیون واحد است که در قالب واحد‌های عادی پذیره‌نویسی خواهد شد.

معاملات ثانویه واحد‌های این صندوق نیز پس از پایان پذیره‌نویسی و ثبت صندوق در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس کالا آغاز خواهد شد.

برچسب ها: سازمان بورس
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha