تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۵

مرعشی: برای جلوگیری از جنگ سوم، هیچ ریسکی نباید پذیرفت

حسین مرعشی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از جنگ احتمالی سوم، خواستار استفاده از تدابیر سیاسی و نظامی و پذیرش عقب‌نشینی‌های تاکتیکی برای حفظ ایران شد.
مرعشی

رویداد۲۴| حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، گفت: من به رئیس‌جمهور، رئیس مجلس، آقای رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی، و فرماندهان محترم سپاه هشدار می‌دهم که در زمینه جلوگیری از جنگ احتمالی سوم، مطلقاً حق ندارند هیچ ریسکی را بپذیرند.

وی افزود: هر تدبیر سیاسی و نظامی و هر عقب‌نشینی تاکتیکی که لازم باشد، باید انجام شود تا ایران حفظ شود و مردم بیش از این تحت فشار‌های روزافزون قرار نگیرند.

مرعشی ادامه داد: باید روشن باشد که ایران، مهم‌تر از هر مسئله دیگری است؛ مهم‌تر از غنی‌سازی و مهم‌تر از حفظ دستاورد‌های هسته‌ای. با تورمی که اکنون به سمت ارقام بسیار بالا حرکت می‌کند، نمی‌توان کشور را اداره کرد.

او اظهار کرد: جمهوری اسلامی باید یاد بگیرد که در مواقع لازم، امتیاز‌های تاکتیکی بدهد. مهم‌ترین امتیازی که جمهوری اسلامی امروز باید به دست بیاورد، حفظ تمامیت ارضی ایران، استقلال کشور و حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی افزود: جنگ یا باید در میدان نظامی پایان یابد یا در میدان دیپلماسی؛ مگر راه سومی وجود دارد؟ چه کسی گفته مذاکره خیانت است؟

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha