تاریخ انتشار: ۰۷:۰۰ - ۰۶ آبان ۱۴۰۵
در رویداد۲۴ بخوانید؛

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ادعای وال استریت ژورنال: جی دی ونس به دستور ترامپ نامه‌ای برای محسن رضایی ارسال کرده است

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۲۰۴ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه مدعی شد که هر زمان خودش بخواهد، جنگ با ایران تمام می‌شود!
جنگ ایران و آمریکا

رویداد۲۴| آخرین خبر‌های مربوط به جنگ ایران و آمریکا و تحولات منطقه را اینجا بخوانید:

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۲۳:۴۰
ادعای وال استریت ژورنال: نامه جی دی ونس به محسن رضایی

وال استریت ژورنال:

جی‌دی ونس به دستور ترامپ، نامه‌ای برای محسن رضایی، مقام ارشد امنیتی ایران، ارسال کرده و خواستار احیای مذاکرات صلح شده است. 

هدف از این اقدام، جلوگیری از احتمال حمله جدید ایالات متحده به ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای هفته آینده است. 

گفت‌وگوها به جای ارائه یک طرح صلح مشخص، بر چارچوب مذاکراتی متمرکز بوده است؛ به‌طوری که واشنگتن خواستار امتیازدهی ایران در پرونده هسته‌ای است و تهران به دنبال گشایش فوری اقتصادی می‌باشد./عصر ایران

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۲۰:۲۹
رویترز: ایران آخرین پیشنهاد آمریکا را که از طریق قطر ارائه شده بود، رد کرد

این پیشنهاد شامل یک برنامه ۷ روزه برای بازگشایی تنگه هرمز و رفع محاصره بود./اسکان نیوز

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۲۰:۲۹
رویترز: ایران آخرین پیشنهاد آمریکا را که از طریق قطر ارائه شده بود، رد کرد

این پیشنهاد شامل یک برنامه ۷ روزه برای بازگشایی تنگه هرمز و رفع محاصره بود./اسکان نیوز

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۲۰:۰۴
آمریکا از کشتی‌ها خواست از تردد غیرضروری در تنگه هرمز خودداری کنند

آمریکا امروز به کشتی‌ها توصیه کرد برای جلوگیری از تأخیرهای غیرضروری، از عبور و مرور غیرضروری در دریای عمان و تنگه هرمز خودداری کنند.

ستاد فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به شرایط ژئوپلیتیکی کنونی، به کشتی‌هایی که نیازی به عبور از این منطقه ندارند، توصیه می‌شود از آن فاصله بگیرند.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۴:۱۳
مقام ایرانی به رویترز: ایده‌های مطرح‌شده از سوی قطر برای ایران غیرقابل قبول است

رویترز به نقل از یک مقام ایرانی نوشت:

* قطر ایده‌هایی مطرح کرده که برای ایران غیرقابل قبول است.

* قطر پیشنهاد جدیدی برای پایان دادن به خصومت‌ها با ایالات متحده ارائه نکرده است./فرارو

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۳:۴۶
ادعای روزنامه نشنال درباره نقش ایران در حملات انصارالله

ادعای نشریه The National به نقل از منابع خود:
*ایران به نمایندگان سعودی، ترکیه و پاکستان در تهران گفت که برای توقف حملات انصارالله علیه عربستان، اهرم فشار کافی در اختیار ندارد

*یک روز پس از آنکه عربستان سعودی و دو شریک خود در پیمان دفاعی مکه، مقام‌های ارشدشان را به تهران اعزام کردند، منابع می‌گویند روشن‌ترین نتیجه این مذاکرات، توافق برای ادامه گفت‌وگوها بوده است، نه دستیابی به توافقی برای کاهش تنش در هیچ‌یک از جبهه‌ها؛

*نمایندگان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه از طرف ایرانی خواستند حوثی‌ها را که از حمایت تهران برخوردارند، به توقف حملات علیه عربستان ترغیب کند. به گفته منابع، ایران در پاسخ گفته که برای وادار کردن انصارالله به این کار، اهرم فشار کافی در اختیار ندارد.

*روزنامه نشنال دریافته است که مذاکرات با عربستان سعودی و دیگر طرف‌ها با هدف بازداشتن آمریکا و اسرائیل از حمله به ایران برگزار نشده بود.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۳:۲۴
هشدار وزیر خارجه عمان به آمریکا و اسرائیل: ایران را رها کنید

 وزیر امور خارجه عمان در مصاحبه با چنل 4 انگلیس:

* امیدواریم کشورهای منطقه این درک را داشته باشند که جغرافیا، آن‌ها را کنار یکدیگر قرار داده و ایران بخشی از این واقعیت جغرافیایی است.

* از جمع‌بندی گزارش‌ آمریکایی‌ها چنین برمی‌آید که تأسیسات هسته‌ای ایران بمباران و از بین رفته و واقعاً نمی‌دانم اکنون از ایران چه انتظاری دارند.

* مسیر تخریب و جنگ چیزی نیست که مردم خواستار آن باشند.

* ایران را رها کنید و بر یافتن راه‌حلی مسالمت‌ آمیز و عادلانه برای مسئله فلسطین تمرکز کنید. این مساله اصلی است.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۳:۰۳
حزب اعتدال و توسعه: مذاکره باید برای تامین منافع ملی دنبال شود

پس از همایش فصلی حزب اعتدال و توسعه که با هدف بررسی تحولات داخلی و بین‌المللی و شرایط اقتصادی و اجتماعی برگزار شد، بیانیه‌ای بدین شرح منتشر شد:

* در شرایط کنونی مهمترین ماموریت کارگزاران سیاست خارجی پایان دادن به جنگ در تمامی جبهه‌ها بر اساس عزت، حکمت و مصلحت بوده و در کنار آمادگی‌های دفاعی و حضور گسترده مردمی در صحنه، مذاکره با دشمن باید به‌عنوان ابزاری پایدار برای حفظ تمامیت ارضی کشور دنبال شود.

* حزب اعتدال و توسعه در این بیانیه هرگونه تعرض به تمامیت ارضی، استقلال و حاکمیت ملی ایران را مغایر با اصول بنیادین حقوق بین‌الملل دانسته و بر ضرورت دفاع از حقوق قانونی کشور از با بهره گیری از ابزار‌های سیاسی، دیپلماتیک و دفاعی و تقویت مناسبات با کشور‌های همجوار و تعامل سازنده با جهان تاکید کرده و خواستار آن شده که در مواجهه با تهدید‌ها، تصمیم‌گیری‌ها بر پایه ارزیابی جامع شرایط، سنجش پیامدها، و اولویت‌دادن به حفظ جان شهروندان و منافع بلندمدت ملت ایران انجام شود.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۲:۳۸
سفارت ایران در کویت ادعای دست داشتن یک ایرانی در اقدامات مخرب در این کشور را تکذیب کرد

بیانیه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت:

* سفارت جمهوری اسلامی ایران در کویت، ادعای مطرح‌شده از سوی دولت کویت مبنی بر دست داشتن یک تبعه ایرانی در طرح ترور برخی افراد، یا هر اقدام دیگری که امنیت ملی کویت را به خطر بیندازد، قویاً تکذیب می‌کند. 

* این سفارتخانه همچنین خاطرنشان می‌سازد که فرد مورد اشاره، در هیچ‌یک از مقاطع زمانیِ ده سال گذشته در کویت حضور نداشته است.

* سفارت جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز تأسف عمیق از تداوم رویکرد منفی نسبت به ایران که از جمله در تکرار ادعاهای سست و نخ‌نما پیرامون دخالت ایران در امور داخلی کویت نمود یافته است، تأکید می‌کند که طرح چنین اتهامات بی‌اساسی علیه اتباع ایرانی، مغایر با اصل حسن همجواری و ناقض حقوق بین‌الملل است.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۲:۱۴
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: شروط ایران را نپذیرند، تنگه هرمز باز نخواهد شد/ عبور هرگونه شناور و غوطه‌ور از تنگه هرمز منوط به پرداخت عوارض است

ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

* به طور قطع ما از خون امام شهیدمان کوتاه نمی‌آییم. انتقام از آمریکا و اسرائیل قطعی است، قاتلان و آمران قتل رهبری باید در انتظار مجازات سخت باشند. این یک واقعیت تردیدناپذیر است.

* پیش از این هم اعلام کردیم، همچنان تأکید می‌کنیم؛ تا زمانی که شروط جمهوری اسلامی ایران به‌صورت کامل پذیرفته و اجرا نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد.

*باز شدن تنگه هرمز، مستلزم پذیرش تمام شروط جمهوری اسلامی ایران از سوی طرف مقابل است./ دیده بان ایران

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۱:۵۷
عراقچی: پیامد هرگونه ماجراجویی نظامی در خلیج فارس از دغدغه‌های جدی کشورهای صادرکننده و مصرف‌کننده گاز است

وزیر امور خارجه:

* دیپلماسی انرژی ایران در اجلاس مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌‌ای‌سی‌اف) گامی به پیش برداشت. محور اصلی گفت‌وگوها، تحولات بازارهای جهانی گاز و امنیت انرژی بود.

*پیامدهای مخرب هرگونه ماجراجویی نظامی با تحریک اسرائیل در منطقه خلیج فارس برای بازارهای بین‌المللی، همچنان از دغدغه‌های جدی کشورهای صادرکننده و مصرف‌کننده گاز به شمار می‌رود.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۱:۳۲
پیشنهاد جدید قطری ها به ایران

رویترز به نقل از یک منبع آگاه:

* میانجیگران قطری روز یکشنبه پیش‌نویس توافق جدیدی را در تهران ارائه کردند.

* انتظار می‌رود ایران تا پایان هفته به این پیشنهاد جدید پاسخ دهد.

* پیش‌نویس، یک جدول زمانی هفت روزه را تعیین می‌کند که به نگرانی‌های هر دو طرف می‌پردازد. هر طرف باید روزانه اقداماتی را برای ایجاد اعتماد متقابل انجام دهد.

* این جدول زمانی می‌تواند از اوایل هفته آینده آغاز شود. 

 

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۰:۳۵
سردار فدوی: پیروزی نهایی جبهه حق برابر استکبار جهانی قطعی است

رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خداوند اراده کرده است قدرت ایران، انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت در راس قدرت‌های جهان قرار گیرد بنابراین پیروزی نهایی جبهه حق در برابر استکبار جهانی قطعی است.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۱۰:۰۱
وال‌استریت ژورنال: آمریکا برای حمله احتمالی مجدد به ایران پس از انتخابات آماده می‌شود

روزنامه وال‌استریت ژورنال مدعی شد واشنگتن به چند کشور عربی حاشیه خلیج فارس هشدار داده است که خود را برای احتمال آغاز حملات نظامی کوتاه اما شدید علیه ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا آماده کنند.

به گزارش این روزنامه، پنتاگون در حال تقویت سامانه‌های پدافند موشکی، انتقال نیرو و تکمیل ذخایر مهمات است و اعزام ناو هواپیمابر و یگان‌های جدید تفنگداران دریایی به منطقه نیز در دستور کار قرار دارد.

بر اساس این گزارش، ترامپ هنوز تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده، اما به حمله‌ای گسترده علیه زیرساخت‌ها و تأسیسات هسته‌ای ایران تمایل دارد.

در همین حال، تلاش‌های میانجی‌گران منطقه‌ای برای ازسرگیری مذاکرات تاکنون بی‌نتیجه مانده و تهران هشدار داده است که هرگونه حمله جدید را با پاسخی سنگین تلافی خواهد کرد./ جماران

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۹:۲۵
تحلیل مشاور رئیس مجلس از سفر مقامات ترکیه، عربستان و‌ پاکستان به تهران: ایده مشخصی نداشتند، برای تعدیل آمده بودند

مهدی محمدی :

*این سه کشور با ایده مشخص و ابتکار عملی نیامدند؛ بیشتر نگران پیامدهای جنگ تازه بودند. همه متوجه شده‌اند که ایران قدرتمند است، تسلیم نمی‌شود و در صورت حمله مجدد، ضربه قابل توجهی می‌زند. نه ایده خلاقانه داشتند و نه امکان تضمین از سوی آمریکا و اسرائیل را دارند. طرف اصلی آمریکا و اسرائیل است و پاکستان، ترکیه و سعودی نمی‌توانند از جانب ترامپ یا نتانیاهو ضمانت بدهند. برداشت منطقی این است که این کشورها هماهنگ با آمریکا در حال رفت و آمدند تا موضع ایران را تعدیل کنند؛ اما این محاسبه از پایه اشتباه است.

*این رفت‌وآمدها می‌تواند دام باشد؛ دامی برای شناسایی مکان‌ها و لوکیشن مقام‌های ارشد ایران برای ضربه‌ای که دشمن در زمان مناسب در اندیشه آن است. احتیاط، لازم و مهم است.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۸:۱۶
آمریکا برای جنگ علیه ایران چقدر هزینه کرد؟

پایگاه خبری هیل:
*با استناد به برآورد سنتکام هزینه عملیات نظامی در جنگ با ایران به ۴۷ میلیارد دلار رسیده است.

*بخش عمده این هزینه‌ها - معادل ۲۹ میلیارد دلار - مربوط به جایگزینی مهمات مصرف‌شده است.

 

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۷:۰۱
ادعای ترامپ درباره زمان پایان جنگ علیه ایران

 رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه مدعی شد که هر زمان خودش بخواهد، جنگ با ایران تمام می‌شود!

ترامپ: اگر مایل باشید، ظرف دو هفته آینده شاهد واکنش‌مان به ایران خواهید بود

کد ویدیو

 

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۶:۴۹
اعلام نتایج اولیه بعد از شمارش یک میلیون رای کنست اسرائیل

روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحرونوت در گزارشی نوشت: پس از شمارش حدود یک میلیون رأی، حزب لیکود ۲۴.۱٪ و حزب «یاشار» به رهبری گادی آیزنکوت ۱۶.۱٪ آراء را به دست آورده‌اند.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۶:۳۲
مشاور محسن رضایی: ایران نه خواهان جنگ است و نه از آن استقبال می‌کند؛ اما پایان جنگ را در توقف درگیری‌ها معنا نمی‌کند

مصطفی نجفی:

* منطق تهران بر بی‌اعتمادی به آمریکا و ضرورت تحقق مطالبات و کسب امتیازات ملموس و تضمین‌شده استوار است. 

* هر ابتکاری که بتواند منافع ایران را تأمین کند و به پایان پایدار جنگ بینجامد، با استقبال تهران مواجه خواهد شد!

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۶:۱۲
رئیس روابط عمومی وزارت امور خارجه: قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

محمود ملکی رئیس اداره روابط عمومی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات ابراهیم الهاشمی مدیر اداره رسانه و ارتباطات وزارت امور خارجه قطر درباره سفر مقام‌های ارشد پاکستان، ترکیه و عربستان به تهران، گفت: نشست چهارجانبه تهران فی‌نفسه نشانه حسن نیت و رویکرد مسئولانه ایران در قبال مصالح مشترک ملت‌های منطقه است و جمهوری اسلامی ایران از همه کشورهای منطقه از جمله قطر انتظار دارد در سیاست‌ها و رویکردهای خود متقابلا حسن نیت نشان دهند و با رعایت اصل حسن همجواری از تکرار برخی اقدامات خصوصا اجازه‌دادن به طرف‌های متجاوز برای استفاده از قلمرو و امکانات آنها جهت تجاوز نظامی علیه ایران جدا خودداری ورزند.

محمود ملکی با اشاره به مباحث مفید مطرح‌شده در نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان در تهران، به مقام قطری توصیه کرد با در نظر داشتن نقش قطر در روندهای دیپلماتیک جاری، در اظهار نظرهای رسانه‌ای دقت نظر بیشتری به خرج دهد.

 

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۵:۵۲
بقائی: اعتراف صریح ترامپ به نقض تفاهم اسلام‌آباد، رسوایی مضاعفی برای تطهیرکنندگان آمریکا است

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به نقض یادداشت تفاهم خاتمه جنگ، در شبکه ایکس نوشت:

اعتراف رئیس‌جمهور ترامپ مبنی بر اینکه هرگز به توافق اسلام‌آباد باور نداشته و آن را اتلاف وقت می‌دانسته است، یک بار دیگر اثبات کرد که آمریکا تا چه اندازه نسبت به تعهداتش بی‌اعتنا است.

برای ایران البته این موضوع تازگی ندارد. واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد و تعهدات بین‌المللی خود را مثل کالای یک بار مصرفی می‌داند که هرگاه رعایت آن‌ها برایش نامطلوب یا دشوار شود، به‌سادگی کنار می‌گذارد.

با وجود این، هیچ توجیهی وجود ندارد که کشورهای اروپایی و دیگر توجیه‌گران اقدامات واشنگتن همچنان به تطهیر رفتارهای خلاف قانون آمریکا و مصون‌سازی این کشور از پاسخ‌گویی ادامه دهند.

نقض تعهدات را نمی‌توان توجیه کرد؛ حقوق بین‌الملل را نمی‌توان گزینشی اجرا کرد؛ با فضاسازی و وارونه‌نمایی سیاسی نمی‌توان واشنگتن را از پاسخ‌گویی در قبال خلاف‌کاری‌هایش تبرئه کرد.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۵:۳۶
هشدار آمریکا به کشورهای عربی درباره احتمال حمله به ایران

نشریه «وال استریت ژورنال» بامداد چهارشنبه به نقل از منابع مطلع ادعا کرد که واشنگتن به چند کشور حاشیه خلیج فارس هشدار داده که پس از انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر، برای یک عملیات نظامی کوتاه و شدید احتمالی علیه ایران آماده شوند.

وال‌استریت ژورنال مدعی شد: آمریکا به چند کشور حوزه خلیج فارس هشدار داده است که برای احتمال آغاز یک کارزار نظامی کوتاه‌مدت و شدید علیه ایران پس از انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر آماده شوند.

نیروهای آمریکایی در حال تقویت سامانه‌های دفاع موشکی، تأمین مجدد مهمات و آماده‌سازی بمب‌افکن‌ها و جنگنده‌ها برای حملات احتمالی هستند.

گزارش شده است که ترامپ به انجام حمله‌ای گسترده با هدف قرار دادن زیرساخت‌های ایران و تأسیسات هسته‌ای این کشور تمایل دارد، اما هنوز تصمیم نهایی را نگرفته است.

اسرائیل نیز برای ازسرگیری حملات آماده می‌شود.

۱۴۰۵/۰۸/۰۶ - ۰۵:۱۴
اولین سخنرانی نتانیاهو پس از انتخابات

بنیامین نتانیاهو مدعی شد:

*ما قواعدی وضع کردیم که چهره خاورمیانه را تغییر داد.

*تهدیدی وجودی را از خود دور کردیم، به رژیم ایران ضربه زدیم، ایران ضعیف شده و اسرائیل قدرتمند است.

*با همکاری رئیس‌جمهور ترامپ، تهدید ایران را برای همیشه از بین خواهیم برد.

*ما همچنان منتظر نتایج واقعی هستیم و لیکوند بزرگ‌ترین حزب در اسرائیل است.

*تا زمانی که رژیم ایران پابرجاست، کار تمام نشده است زیرا این رژیم دوباره برای نابودی ما تلاش خواهد کرد.

*اسرائیل نباید در معرض خطر قرار گیرد و دولتی مبتنی بر فهرست‌های عربی غیرصهیونیستی نباید تشکیل شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha