تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۹ آبان ۱۴۰۵

العربیه: منابع از فضای مثبت گفت‌و‌گو‌ها خبر دادند| کمیته‌های ایرانی پیشنهاد‌های هسته‌ای آمریکا را بررسی می‌کنند

العربیه به نقل از منابع آگاه گزارش داد کمیته‌هایی در ایران برای بررسی پیشنهاد‌های آمریکا درباره پرونده هسته‌ای تشکیل شده‌اند و هیئتی ایرانی نیز در قطر حضور دارد. این منابع از فضای مثبت مذاکرات و احتمال گشایش در آینده نزدیک خبر داده‌اند، اما تأکید کرده‌اند که هنوز پیشنهاد جامع و نهایی‌شده‌ای وجود ندارد.
ونس

رویداد۲۴| العربیه نوشت: منابع آگاه می‌گویند کمیته‌هایی در ایران برای بررسی پیشنهاد‌های آمریکا درباره پرونده هسته‌ای تشکیل شده‌اند؛ این اقدام پس از «پیام مثبت ونس» صورت گرفته است.

این منابع افزودند: هیئتی ایرانی در قطر حضور دارد تا «مسائلی را که به توضیحات و شفاف‌سازی‌های بیشتری نیاز دارند» بررسی کند.

منابع ادامه دادند: فضای مثبتی بر روند مذاکرات حاکم است و انتظار می‌رود در آینده نزدیک گشایشی در این مذاکرات حاصل شود.

آنها عنوان کردند: ایران در ازای بازگشایی تنگه هرمز، خواستار دریافت تضمین‌هایی درباره توقف دائمی و فراگیر جنگ شده است.

منابع آگاه اظهار کردند: مذاکرات درباره مجموعه‌ای از گام‌های متوالی در جریان است و هنوز هیچ پیشنهاد جامع و کاملی نهایی نشده است.

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha