مقام ارشد امنیتی ایران: جنگ بعدی، جنگ سورپرایزها خواهد بود!
یک مقام ارشد امنیتی در تهران در گفتوگو با سیانان گفت: بانک اهداف ایران برای پاسخ به هرگونه حمله جدید آمریکا یا اسرائیل بهروزرسانی شده و دامنه آن گسترش یافته است.
رویداد۲۴| به گفته این مقام، علاوه بر داراییها و سرمایهگذاریهای مرتبط با طرفهای مهاجم، زیرساختهای هوش مصنوعی در منطقه که به ادعای او در پشتیبانی از عملیات نظامی نقش دارند نیز ممکن است هدف حملات ایران قرار گیرند.
او هشدار داد: پیامدهای چنین درگیریای میتواند فراتر از بحران انرژی و تنگه هرمز باشد و تأثیرات گستردهای بر جهان بگذارد.
این مقام همچنین پیشبینی کرد: جنگ احتمالی آینده طولانی خواهد بود و ایران اجازه اجرای یک عملیات تهاجمی کوتاهمدت را به آمریکا نخواهد داد.
او تأکید کرد: «درگیری بعدی جنگ سورپرایزهاست» و ایران تلاش خواهد کرد از اقدامات قابل پیشبینی پرهیز کند.
منبع: چندثانیه
خبر های مرتبط