تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۵ تير ۱۳۹۷
خداحافظی با جام جهانی!

ملی پوشان مقابل پرتغال چگونه بودند؟/ توقف در سربلندی

تیم ملی در آخرین دیدار خود توانستند به امتیازی شیرین برابر قهرمان اروپا دست پیدا کنند. این تساوی در حالی به دست آمد که بسیاری از ملی پوشان بازی موثری از خود به نمایش گذاشتند.
ملی پوشان مقابل پرتغال چگونه بودند؟/ توقف در سربلندی
رویداد۲۴ ملی پوشان فوتبال ایران در دیدار سوم خود موفق شدند با ارائه یک بازی حساب شده قهرمان اروپا را از نفس بیندازند. بازیکنانی که با بازیهایی خوب پایانی شیرین به دیدارهای جام جهانی دادند.

علیرضا بیرانوند (9.5 از 10)

بدون هیچ تردیدی ویژه ترین بازیکن ایران درسومین بازی مرحله گروهی، سنگربان شجاع تیم ملی بود. علیرضا بیرانوند در ادامه نمایش‌های درخشانش در مهمترین تورنمنت فوتبالی جهان، امشب هم نگاه ها را به خود خیره کرد.

دروازه‌بان بلندقامت تیم ایران با وجود اینکه در یکی دو صحنه از نیمه اول تزلزل از خود نشان داد، با مهار بی نظیر پنالتی کریستیانو رونالدو، یک لحظه تاریخی را برای فوتبال ایران رقم زد و جزو معدود دروازه بان های جهان قرار گرفت که موفق شده اند پنالتی بهترین بازیکن سال دنیا را مهار کنند.

بیرانوند که از ماه ها قبل از جام جهانی به دلایل مختلف زیر فشار بود، از این تجربه ی بسیار دشوار با سرافرازی و افتخار آفرینی بیرون آمد.

مجید حسینی (8 از 10)

جوان ترین بازیکن تیم ملی در دومین حضور خود در ترکیب تیم ملی هم نمایش مطمئنی داشت و تقریبا هیچ اشتباه محسوسی در طول بازی نداشت.

حسینی در بازی امشب و در شرایطی که تیم ملی به مراتب کمتر از بازی با اسپانیا و مراکش تحت فشار بود در کنار مرتضی پورعلی گنجی نمایش کم اشتباهی داشت و این تیم در طول بازی هرگز از خط دفاع ضربه ای را حس نکرد.

مجید حسینی امشب با جام جهانی خداحافظی می کند ولی بی تردید یکی از بازیکنان مهم ایران در جام ملت های آسیا خواهد بود و به نظر در آن زمان می توانیم شاهد اوج فوتبال او باشیم.

مرتضی پورعلی‌گنجی (8 از 10)

مدافع وسط تیم ملی ایران در بازی برابر ستارگان جهان خوش درخشید و توانست عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهد. وی در تقابل با آندره سیلوا و کریستیانو رونالدو توانست به خوبی همراه با مجید حسینی قلب دفاع ایران را بیمه کند و اجازه نفوذ از این منطقه را به ستارگان تیم حریف ندادند.

پورعلی‌گنجی هم‌چنین فشار پرتغال از جناحین را به خوبی کنترل نمود و تمام ضربات سر را بالاتر از بازیکنان حریف قطع و خنثی کرد. اما نقطه اوج پورعلی‌گنجی در این بازی درگیری با کاپیتان سرشناس پرتغال در دقیقه 78 بازی بود.

شماره هشت تیم ملی در این صحنه با رونالدو درگیری پیدا کرد و توانست داور دیدار را متقاعد کند این بازیکن را با کارت زرد جریمه کند.

بی شک پورعلی‌گنجی یکی از بازیکنان خوب ایران در این تورنمنت بود و توانست بعد از جام ملت‌های آسیا، دومین فستیوال فوتبالی خود را به خوبی پشت سر بگذارد و حالا باید خود را آماده درخشش در جام ملت‌های آسیا 2019 کند.

رامین رضاییان (8.5 از 10)

مدافع راست تیم ملی برای دیدار امروز کار سختی در پیش داشت اما در نهایت موفق شد عملکرد خوبی از خود به جا بگذارد و با حرکات خود از حملات زیاد پرتغالی ها جلوگیری کند.

رضاییان در بسیاری از دقایق بازی کریس رونالدو را به عنوان بازیکن رودرروی خود می دید و به همین دلیل کار سختی به همراه داشت اما او توانست در مهار بهترین بازیکنان دنیا و استارت های او موفق باشد تا در نهایت ماموریت خود را به بهترین نحو به انجام رسانده باشد.

احسان حاج‌صفی (7 از 10)


کاپیتان و دفاع چپ تیم ملی ایران در بازی برابر پرتغال هم عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت.

حاج‌صفی در این بازی بیشتر از دو دیدار قبل از جناح چپ تیم ملی دفاع را انجام داد و تا حدودی در این امر هم موفق بود. شماره سه تیم ملی در جدال با رونالدو هم موفق نشان داد و توانست در یک یا دو صحنه توپ این بازیکن را به خوبی قطع کند.

هر چند گل پرتغال از سمت چپ تیم ملی به دست آمد و در این صحنه حاج‌صفی به خوبی عمل نکرد؛ اما می‌توان تعویض حاج‌صفی با میلاد محمدی را یکی از عجیب‌ترین تصمیمات کارلوس کی‌روش دانست.

هدف سرمربی پرتغالی تیم ملی از این تعویض به احتمال بسیار زیاد هجومی کردن ایران بود که تا حدودی در این زمینه ناموفق ظاهر شد و قدرت تیم ملی در این سمت از زمین کاهش یافت.

میلاد محمدی (5 از 10)

مدافع چپ تیم ملی ایران از از زمانی که به زمین آمد به دلیل فشار بالای بازی نتوانست آن نمایشی را که پیش از مسابقات جام جهانی از او دیده بودیم را در برابر پرتغال نشان دهد.

میلاد محمدی در نیمه دوم و در زمانی که تیم ملی به دنبال رسیدن به گل بود توسط کارلوس کی روش به جای احسان حاج صفی وارد میدان شد. میلاد که یکی از بهترین بازیکنان تیم ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی بود و حتی باعث شد تا پست احسان حاج صفی توسط سرمربی تیم تغییر کند.

میلاد در بازی با پرتغال اما نتوانست از زمانی که به جای احسان به میدان آمد آن مدافع چپ سرعتی و پرقدرت باشد هرچند هرچه به دقایق پایانی نزدیک شدیم او بیشتر توانست با جوسنگین بازی اخت شده و بازی بهتری ارائه دهد. میلاد محمدی هرچند در این جام جهانی تورنمنت شخصی خیلی موفقی نداشت و آن میگ میگ همیشگی تیم ملی نبود اما با تجربه حضور در این تورنمنت بزرگ می تواند یکی از مهره های مهم ایران در جام ملت های امارات باشد.

امید ابراهیمی (9 از 10)

امید ابراهیمی بی تردید امشب یکی از بهترین بازیکنان زمین بود، بازیکنی که با جنگندگی بالا در میانه زمین به خوبی مرکز زمین را از پرتغالی ها گرفت. ابراهیمی در طول بازی تقریبا در تمام نبردهای تک به تک موفق بود.

کی روش هم به خوبی ارزش امید ابراهیمی در تیمش را درک کرده است و با وجود حضور جهانبخش ترجیح داد بعد از تعویض احسان حاج صفی بازوبند کاپیتانی تیمش را به او دهد تا این بازیکن بتواند از قدرت رهبری خود در میانه زمین استفاده کند.

امشب امید ابراهیمی مثل دو بازی قبلی شب موفقی را پشت سر گذاشت و به نظر این بازیکن برای جام ملت های یکی از مهره های کلیدی کی روش محسوب می شود.

سعید عزت اللهی (7 از 10)

مقابل پرتغال در میانه میدان قرار گرفت و در همه نبردها حضور موثر داشت. اشتباه او در نیمه اول برای لحظاتی تیم ملی را از نظم همیشگی اش خارج کرد و اعتراض بیرانوند به دفع توپ ناشیانه اش شوکی را به تیم وارد کرد.

سعید در طول بازی بارها با کوارشما درگیر شد و در نبرد تن به تن با او کم نیاورد. کی روش در نیمه دوم و در حالی که دیگر چیزی برای از دست دادن نداشت، ترجیح داد عزت اللهی را بیرون بکشد و کریم انصاری فرد را به خط حمله اضافه کند. در مجموع سعید در این دیدار نمره قبولی را گرفت و عملکرد قابل قبولی داشت.

وحید امیری (8 از 10)

هافبک دونده تیم ملی برای سومین بار در ترکیب ثابت کی روش قرار گرفت تا جزو بازیکنانی باشد که هر سه بازی را به طور کامل بازی کرده است. او مقابل پرتغال مثل همیشه دونده و در خدمت تیم بود و با پرس شدید سعی می کرد با تحت فشار قرار دادن بازیکن صاحب توپ فضا را از حریف بگیرد.

امیری در طول 90 دقیقه کاملاً در خدمت تیم بود و وظایفی که کی روش بر عهده اش گذاشته بود را به طور کامل اجرا کرد. امیری در هر سه بازی بالای 10 کیلومتر دوید و نقش مهمی در اجرای نقشه های دفاعی کی روش داشت.

علیرضا جهانبخش (6 از 10)

ستاره فصل گذشته تیم فوتبال آلکمار در مقابل پرتغال برخلاف دیدار گذشته تیم ملی برابر اسپانیا از ابتدا وارد زمین شد تا با استفاده از توانایی های خود در خط هجومی بتواند شرایط را به سود تیم ملی ایران تغییر دهد.

جهانبخش در نیمه اول نمایش خوبی داشت و موفق شد چند بار با استارت های سریع خود مدافعین پرتغال را به زحمت بیاندازد ولی گل کوآرشما در دقایق پایانی نیمه دوم شرایط را برای ملی پوشان ایران سخت کرد تا این تیم در نیمه دوم با عقب نشستن فضای کمتری به ایران بدهد و به همین دلیل جهانبخش هم در نیمه دوم کارایی نیمه اول را نداشت تا کی روش در دقیقه 69 تصمیم به تعویض او با سامان قدوس بگیرد.

سامان قدوس (7 از 10)

هافبک تهاجمی تیم ملی ایران شاید لیاقت این را داشت که بازی های بیشتری را در جام جهانی بازی کند اما نمایش خوب بازیکنانی که کی روش در بازی اول برابر مراکش به میدان فرستاد و همچنین سبک بازی تیم ملی در جام جهانی باعث شد تا او به عنوان یک بازیکن تعویضی به زمین بیاید.

در بازی با پرتغال سامان قدوس به عنوان دومین تعویضی ایران به جای علیرضا جهانبخش به میدان آمد و حتی در همان ابتدای حضورش یک ضربه شوت خطرناک را به سمت دروازه حریف زد. قدوس در بازی با پرتغال با وجود اینکه در زمانی به میدان آمد که بازی به شدت تحت تاثیر ویدئوچک ها و اتفاقاتی که از جانب پرتغالی ها رقم می خورد و داور هم کمک می کرد، زیاد از جریان می افتاد با این حال توانست در روند تهاجمی تیم نقش مثبت ایفا کرده و فشار مضاعفی در دقایق آخر به دفاع پرتغال آمد.

مهدی طارمی (7 از 10)

در این بازی هم به عنوان وینگر بازی کرد تا روی حرکات پا به توپ خود بتواند تیم ملی را صاحب موقعیت کند. طارمی به هیچ عنوان بازی درخشان خود مقابل اسپانیا را تکرار نکرد و نتوانست آن طور که باید و شاید در برنامه های هجومی تیم ملی موثر نبود.

طارمی در نیمه دوم قصد گرفتن پنالتی از پرتغال را داشت ولی حرکت او به هیچ عنوان داور مسابقه را متقاعد کند. او مهمترین فرصت بازی را در ثانیه های پایانی بازی از دست داد و اگر توپی را که در محوطه شش قدم نصیبش شده بود را به گل تبدیل می کرد، ما به دور بعد صعود می کردیم.

کریم انصاری‌فرد (9 از 10)


مهاجم تیم ملی ایران در جام جهانی با تغییر پستی که سرمربی تیم ملی در بازی اش داد تبدیل به یکی از مهره های تاثیرگذار تیم ایران در رقابت های جام جهانی شد. کریم انصاریفرد که در دو بازی قبلی مقابل مراکش و اسپانیا یکی از بهترین های ایران بود و آمار فوق العاده ای داشت در این بازی جایش را به علیرضا جهانبخش داد اما در نیمه دوم به عنوان سومین تعویضی به جای سعید عزت اللهی به میدان آمد.

کریم از زمانی که به زمین آمد بازوبند کاپیتانی تیم ملی ایران را به بازو بست و توانست گل دوم ایران در این جام جهانی را به ثمر برساند. او در صحنه پنالتی در آن دقایق حساس و نفس گیر و در حالی که زدن ضربه پنالتی شجاعت و جسارت خیلی بالایی نیاز داشت توانست با آن دقت و قدرت ضربه پنالتی را بزند و با  وجود تلاش پاتریسیو آن را تبدیل به گل تساوی این بازی کند.

بازی های جام جهانی به نوعی باعث بلوغ در فوتبال کریم انصاریفرد شد که تا قبل از این یک مهاجم گلزن بود اما امروز یک بازیکن با تجربه و بسیار موثر برای تیم ملی است که می تواند یکی از کاپیتان های جوان کارلوس کی روش هم باشد.

سردار آزمون (7 از 10)

سردار آزمون با توجه به قابلیت بالایی که در زدن ضربات سر دارد، در هر سه بازی تیم ملی انتخاب اول کی روش بود و علیرغم تمام انتقاداتی که به حضور او از سوی برخی از هواداران مطرح می شد، در مقابل پرتغال نیز در تمام دقایق بازی در میدان حضور داشت. آزمون در نیمه اول نمایش خوبی نداشت و دو مدافع با تجربه پرتغال یعنی فونته و په په در اکثر مواقع ضربات سر را بالاتر از او زدند.

در نیمه دوم هم این موضوع ادامه داشت و با توجه به اینکه پرتغالی ها با خیال راحت تری بازی می کردند، کار ملی پوشان هم سخت تر شده بود و ضریب اشتباهات بالاتر رفته بود. اما آزمون در دقایق پایانی همان کاری که کی روش می خواست را انجام داد. مهاجم تیم ملی موفق شد ضربه سر منجر به پنالتی را بزند و در دقایق پایانی نیز با یک ضربه سر طلایی بالاتر از مدافعان پرتغال زمینه ساز موقعیتی شد که طارمی با فاصله ای بسیار کم راهی اوت کرد.
منبع: ورزش سه
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان