تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸

آثار فاجعه‌بار ناپدید شدن خورشید برای زمینی ها

گاهی اوقات با آمدن زمستان دلمان برای خورشید تنگ می‌شود زیرا وجود این ستاره برای ما بسیار سودمند است؛ اما اگر روزی این خورشید ناپدید شود چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

آثار فاجعه‌بار ناپدید شدن خورشید برای زمینی ها

رویداد۲۴ اگر شما در نقطه‌ای از جهان که دارای زمستان‌های سرد، طولانی و تاریک است زندگی کنید، تایید خواهید کرد که زندگی با وجود خورشید شادتر است. انسان‌ها بهار را دوست دارند زیرا دیگر مجبور نیستند تا لباس‌های ضخیم بپوشند و می‌توانند قبل از اینکه هوا تاریک شود محل کار خود را ترک کنند.

براساس گزارش «اینچ»، درواقع خداوند خورشید را برای انسان‌ها آفرید تا آنها بتوانند از مزایای بسیار زیاد آن بهره‌مند شوند. خورشید صبح زود شما را از خواب بیدار و استخوان‌های شما را با ویتامین D خود، تقویت می‌کند؛‌ همچنین ممکن است خورشید از افسردگی‌های فصلی نیز جلوگیری کند.

از همین رو از دست دادن این ستاره می‌تواند تاثیر فوری و قابل توجهی بر روی زمین و موجوداتی که بر روی آن زندگی می‌کنند، بگذارد.

نخستین اتفاقی که ممکن است پس از ناپدید شدن خورشید شما متوجه آن شوید این است که زمین به سرعت تاریک می‌شود. این تاریکی ظرف تنها مدت 8.5 دقیقه رخ می‌دهد؛ این مدت‌زمانی است که طول می‌کشد تا نور خورشید به زمین برسد.

طبق این گزارش، سرد شدن زمین با سرعت کمتری نسبت به تاریک شدن آن رخ می‌دهد، به گونه‌ای که در طول یک هفته دمای زمین به حدود صفر درجه فارنهایت (منفی 17.8 درجه سانتی‌گراد) می‌رسد. جالب است بدانید که این میزان از سرما برای از بین بردن تمام انسان‌ها و موجودات روی زمین کافی نیست.

همچنین، نبود خورشید به این معنا است که هیچ فتوسنتزی انجام نمی‌شود. فتوسنتز فرایندی است که طی آن نور خورشید به انرژی تبدیل می‌شود. از طرفی، هنگامی که گیاهان فتوسنتز انجام ندهند، می‌میرند و با مرگ آنها موجوداتی که از آنها تغذیه می‌کنند هم از بین خواهند رفت.

گفتنی است؛ حدود یک سال طول می‌کشد تا دمای زمین به منفی 100 درجه فارنهایت (منفی 73.3 درجه سانتی گراد) برسد. این میزان از سرما آنقدر شدید است که هیچ انسان و موجودی بر روی زمین زنده نخواهد ماند.

طبق این گزارش، تاثیر نبود خورشید تنها بر روی سطح زمین نیست بلکه فضای بیرونی آن نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد. زمین علاوه بر چرخیدن به دور خود به دور خورشید نیز می‌گردد. خورشید دارای یک قطر حدود 100 برابر زمین است و نیروی گرانشی را بر تمام سیارات منظومه شمسی وارد می‌کند؛ این گرانش موجب می‌شود تا سیاره ما در اطراف این ستاره بزرگ بچرخد و بدون این گرانش، زمین در فضا شناور می‌شود و ستاره‌های دنباله‌دار، شهاب‌سنگ‌ها و دیگر سیارات به آن برخورد خواهند کرد.

منبع: فارس
نظرات شما
پیشخوان