تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
وزیر بهداشت:

طرح تحول سلامت منجر به افزایش ماندگاری کادر پزشکی در مناطق محروم شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کمک به ارتقای سلامت در مناطق محروم و دورافتاده از دیگر مزایای اجرای طرح تحول نظام سلامت است به گونه ای که اجرای این طرح، ماندگاری کادر پزشکی در مناطق محروم را به طور محسوسی افزایش داد.
طرح تحول سلامت منجر به افزایش ماندگاری کادر پزشکی در مناطق محروم شد
رویداد۲۴ سعید نمکی با موفق ارزیابی کردن دولت دوازدهم در زمینه اجرای طرح تحول نظام سلامت، افزود: طرح تحول نظام سلامت یکی از دستاورد‌های مثبت دولت تدبیر و امید بود و هزینه پرداختی بیماران را کاهش داد.

وی اضافه کرد: تقدم پیشگیری بر درمان در گام دوم طرح نظام سلامت دنبال می‌شود.

وزیر بهداشت گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت باعث توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت در کشور شد و به بهبود وضعیت بیماران خاص و صعب العلاج کمک بسیاری کرد.

تقدم درمان سرپایی بر بستری

نمکی درباره برنامه‌های آینده وزارت بهداشت در حوزه اجرای طرح تحول سلامت نیز گفت: آنچه ما در گام دوم اجرای طرح تحول نظام سلامت دنبال می‌کنیم، موضوع تقدم پیشگیری بر درمان و تقدم درمان سرپایی بر بستری است.

وزیر بهداشت درباره اهمیت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در کشور نیز گفت: از ۳۸۰ هزار مرگ و میر سالانه، ۳۱۳ هزار مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیر واگیر هستند و فقط ۲۵ هزار مورد مرگ و میر به بیماری‌های واگیر مربوط می‌شود و پرفشاری خون به تنهایی عامل حدود ۱۰۰ هزار مرگ و میر است.

نمکی، پرفشاری خون را سردمدار بیماری‌های غیرواگیر عنوان کرد و گفت: بزرگ‌ترین پروژه کنترل فشار خون جهان را برگزار کردیم. فشار خون بیش از ۳۰ میلیون نفر در طرح کنترل پرفشاری خون کنترل شد و ۷۵ درصد جمعیت هدف، غربالگری فشار خون شدند.

وی درباره نتایج اجرای طرح پایش فشار خون نیز افزود: ۲میلیون و ۷۰۰ هزار فرد دارای فشار خون بالا و ۱۰ میلیون نفر که در مرز فشار خون هستند، شناسایی شدند که این اقدام گامی بزرگ در بهبود وضعیت سلامت مردم است.

وزیر بهداشت گفت: از طریق پرونده سلامت الکترونیک، قصد داریم افراد دارای فشار خون بالا یا در مرز فشار را به تغییر سبک زندگی و مصرف کمتر نمک ترغیب کنیم.

وزیر بهداشت درباره دیگر اقداماتی که در حوزه پایش و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر در دستور کار است، گفت: مبتلایان به بیماری‌های واگیر و غیر واگیر با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، تحت نظر قرار می‌گیرند و وضعیت آن‌ها به طور مرتب رصد و پایش می‌شود تا بهبودی کامل را به دست آورند.

وی، ارتقای نظام ارجاع و پزشک خانواده را در دستور کار وزارت بهداشت دانست و گفت: مشابه طرح پایش فشار خون، اجرای طرح‌هایی برای پایش قند خون و بهداشت روان مردم را دنبال می‌کنیم.

طرح تحول نظام سلامت ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ در دولت یازدهم اجرا شد. کاهش هزینه‌های بیماران بویژه بیماران بستری، افزایش عدالت در دسترسی همه مردم به خدمات سلامت و نیز ارتقای کیفیت خدمات از اهداف اجرای طرح تحول است.

حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان‌ها، ارتقای کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستان‌ها و کیفیت هتلینگ آن‌ها، کاهش هزینه‌های بیماران صعب‌العلاج، خاص و نیازمند و ترویج زایمان طبیعی نیز از دیگر اهداف اجرای طرح تحول نظام سلامت است.
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
پیشخوان