تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

هنوز درمان قطعی برای اعتیاد پیدا نشده است

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: متاسفانه یک درمان موثر و قطعی برای اعتیاد نداریم، اما این بدان معنا نیست که هیچ وقت نمی‌توانیم به این درمان دست پیدا کنیم.
هنوز درمان قطعی برای اعتیاد پیدا نشده است
رویداد۲۴  رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صبح امروز در سیزدهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد که در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار شد، اظهار کرد: دفتر امور مواد مخدر و جرایم ملل متحد در گزارش تازه می‌گوید شمارش مصرف‌کنندگان تریاک و مشتقات آن دست کم ۵۰ میلیون نفر برآورد شده است.

وی افزود: گزارش تازه پس از نظر سنجی‌ها و برآورد‌های این نهاد در کشور‌های پرجمعیت‌ای مانند هند و نیجریه منتشر شده است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: طبق آمار مواد افیونی و مشتقات تریاک ۵۶ درصد بیشتر از برآورد‌های پیشین است.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۸ در افغانستان نزدیک به ۷۸۰۰ تومان دریافت تولید شده است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: دفتر امور مواد مخدر جرایم ملل متحد در گزارش تازه خود افزوده است که تولید کوکائین نیز ۲۵ درصد افزایش یافته و به رقم بی‌سابقه یک هزار و ۹۷۶ تن در سال ۲۰۱۷ رسیده است این نهاد دلیل افزایش تولید این مخدر را افزایش کاشت برگ کوکا در کلمبیا می‌داند.

وی ادامه داد: متاسفانه یک درمان موثر و قطعی برای اعتیاد نداریم، اما این بدان معنا نیست که هیچ وقت نمی‌توانیم به این درمان دست پیدا کنیم.

ملک زاده خاطرنشان کرد: دادن متادون به فرد معتاد راه حلی برای ترک اعتیاد و سالم شدن آن فرد نیست. باید یک راه حلی پیدا کنیم که فرد موتور دیگر به هیچ نوع موادی اعتیاد نداشته باشد خود شربت متادون یک جور اعتیاد برای آن فرد دارد.

معاون وزیر بهداشت گفت: برخی از افراد اعتقاد دارند که مصرف تریاک برای سلامتی مفید است، ولی این یک باور غلطی است که از طب سنتی استخراج شده است.

وی افزود: در شمال ایران سرطان مری زیاد است و در جنوب سرطان مثانه و این دو سرطان رابطه مستقیی با مصرف تریاک دارد و در شمال و جنوب ایران هم تریاک زیاد مصرف می‌شود.

ملک زاده بیان کرد: مهمترین نکته این است که اعتیاد را در جوانی پیشگیری کنیم، چون اگر فرد بعد از ۲۰ سالگی هنوز به ماده مخدری اعتیاد داشته باشد درمانش سخت می‌شود.
منبع: مهر
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۳۰
0
0
اعتیاد یک معظل اجتماعی وخانوادگی وشغلی است ؟نه یک نیاز فیزیکی ؟کسانی که به اعتیاد پناه می برند از چیزهایی فرار می کنند ؟
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان