تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸
سازمان ملل:

ادلب در آستانه بدترین فاجعه انسانی قرن است

این مقام سازمان ملل متحد گفت، اکثر اقدامات انسان‌دوستانه و امدادی هم اکنون از مناطق مرزی ترکیه صورت می‌گیرند و به علت گسترش و شتاب فاجعه از کمک رسانی مقتضی ناتوان مانده است. ما در حال دریافت گزارش‌هایی هستیم که حتی آوارگان بی‌جا شده هدف حملات قرار گرفته‌اند؛ حملاتی که به مرگ، مجروح شدن و آوارگی بیشتر منجر شده است.
ادلب
رویداد۲۴ سازمان ملل متحد می‌گوید، شدت بحران در استان حلب و شهر ادلب به حدی است که این نهاد نمی‌تواند هم شتاب با آن حرکت کند.

به گزارش بی‌بی‌سی، به گفته این نهاد بین‌المللی شمار آوارگان از ماه دسامبر به بیش از ۹۰۰ هزار آواره رسیده است. اغلب آن‌ها زنان و کودکان خردسال هستند که در سرمای زمستان به اردوگاه‌های پناهجویان رفته‌اند.

سازمان ملل متحد می‌گوید، با افزایش تعداد پناهجویان، توان اسکان دادن همه آن‌ها را ندارد و برخی از کودکان به ناچار شب‌های سرد را در فضای باز می‌خوابند.

سازمان ملل متحد همچنین مدعی هدف حمله قرار گرفتن مدارس و بیمارستان‌ها شده است.

هشدار جدید سازمان ملل متحد همزمان با وعده بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه است که گفته حملات ارتش در شمال‌شرق سوریه ادامه خواهد یافت.

بشار اسد همزمان با گزارش‌ها درباره پیشروی نیرو‌های ارتش سوریه در روز‌های آخر هفته گذشته گفته: "نبرد برای بازپس گرفتن استان حلب و شهر ادلب ادامه خواهد یافت. "

مارک لوکوک، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان‌دوستانه، روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای هشدار داد: "کابوس شکل‌گیری بزرگترین فاجعه انسانی قرن ۲۱ تنها با اعلام یک آتش‌بس قابل پیشگیری است. "

او گفته، کودکان خردسال و نوزادان به علت پر شدن ظرفیت اردوگاه‌ها و خوابیدن در فضای آزاد "در سرما جان می‌دهند".

لوکوک معتقد است جنگ و درگیری در این منطقه از سوریه بدون ملاحظه در حال جریان است و دو طرف حتی تاسیسات زیربنایی ابتدایی را هدف قرار می‌دهند.

وی اظهار کرد: "ما در حال دریافت گزارش‌هایی هستیم که حتی آوارگان بی‌جا شده هدف حملات قرار گرفته‌اند؛ حملاتی که به مرگ، مجروح شدن و آوارگی بیشتر منجر شده است. "

این مقام سازمان ملل متحد گفت، اکثر اقدامات انسان‌دوستانه و امدادی هم اکنون از مناطق مرزی ترکیه صورت می‌گیرند و به علت گسترش و شتاب فاجعه از کمک رسانی مقتضی ناتوان مانده است.

ادلب پیش از آغاز جنگ داخلی در سوریه یک و نیم میلیون نفر جمعیت داشت، اما پس از آنکه نیرو‌های دولتی اکثر مناطق تحت کنترل شورشیان را پس گرفتند، جمعیت در ادلب دو برابر شده است.

ادلب، آخرین مقر مخالفان دولت بشار اسد است و نیرو‌های ارتش این کشور قصد بازپس‌گیری آن را دارند.

ترکیه که هم مرز با این استان سوریه است از برخی گروه‌های مخالف دولت سوریه حمایت می‌کند. در چند روز گذشته درگیری‌هایی میان نیرو‌های ترکیه و ارتش سوری در مرز‌های غربی سوریه گزارش شد.
منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ادلب ، سازمان ملل
نظرات شما
پیشخوان