تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹

رمز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری

نکات تهیه قیمه و راز خوشمزه شدن خورشت قیمه رعایت نکات ساده‌ای است که در این مقاله شرح داده شده است.

خورش قیمه

  رویداد۲۴ برای اینکه بتوانید یک خورش قیمه خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید باید نکات تهیه این غذای خوشمزه را به خوبی بدونید پس با نمناک همراه باشید تا نکات تهیه قیمه خانگی را به شما آموزش دهیم.


انتخاب ظرف مناسب:


اگر می‌خواهید خورش قیمه خوشمزه داشته باشید آن را در قابلمه مسی بپزید، چون مزه خورش را عوض نمی‌کند.

آماده سازی مواد اولیه:


بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیمه نثار مجلسی +ترکیب اصلی ادویه


۱- لپه را قبل از اینکه استفاده کنید مدتی در آب بگذارید تا خیس بخورد و بعد آن را جوشانده و سپس در خورش استفاده کنید.

۲-اگر تمایل داشتید که لپه را تفت دهید حتما آن را با گوشت تفت دهید و سپس در قابلمه بپزید. (این کار برای خوشمزه شدن خورشت توصیه می‌شود)

۳-گوشت را با پیاز تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.

۴-از خلال سیب زمنی که خودتان سرخ کرده اید استفاده کنید و سعی کنید از خلال‌های آماده استفاده نکنید.
نکات ریز تهیه خورش قیمه:

۱- اگر تمایل دارید خورش قیمه مقداری ترش مزه باشد از لیمو عمانی به جای آبلیمو استفاده کنید. (لیمو عمانی را چند سوراخ ریز کنید و سپس اضافه کنید)

۲-لیمو عمانی را در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

۳-برای اینکه خورشت مزه عالی داشته باشد حتما یک قاشق پودر دارچین به خورشت اضافه کنید.

۴-اگر تمایل داشتید از آب قلم نیز استفاده کنید، چون خورشت را خوشمزه و پر خاصیت می‌کند.

۵-از گوشت گوسفندی همراه با استخوان استفاده کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان