تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

نقطه ضعف بزرگ پرسپولیس در لیگ و آسیا

۸ گل از ۱۲ گل دریافتی پرسپولیس در این فصل روی ضربات شروع مجدد بوده است.
نقطه ضعف بزرگ پرسپولیس در لیگ و آسیا

لیگ قهرمانان آسیا

رویداد۲۴  پرسپولیس مطابق چند فصل گذشته امسال هم در لیگ برتر کشورمان با ۱۰ گل خورده بهترین آمار دفاعی را بین تیم‌های لیگ برتر داشته و این موضوع یکی از دلایل اصلی صدرنشینی تیم یحیی در لیگ به حساب می‌آید.

سرخ پوشان در لیگ قهرمانان آسیا هم صدرنشین مقتدر گروهشان هستند و در ۳ بازی انجام شده خود موفق شدند ۹ امتیاز کسب کنند. پرسپولیس در آسیا هم دو بار در بازی مقابل الریان قطر و گوا هند دروازه‌اش باز شد و فقط جلوی الوحده امارات موفق شد بدون گل خورده بازی را به اتمام برساند.

با بررسی گل‌های خورده پرسپولیس در کل دیدارهای این فصل می‌بینیم تیم یحیی ۸ گل از ۱۲ گل دریافتی‌اش روی ضربات شروع مجدد بوده است. این در حالی است که سابق بر این سرخ‌ها به سختی روی ضربات ایستگاهی گل می‌خوردند.


بیشتر بخوانید: پرسپولیس با این مشکلات قهرمان آسیا نمی‌شود!


۴ گل در در جریان بازی، ۵ گل روی ضربات ایستگاهی غیرمستقیم، ۲ گل از روی نقطه پنالتی و یک گل هم از روی ضربه کرنر نحوه به ثمر رسیدن گل‌های رقبا مقابل پرسپولیس است.سرخ پوشان در دو بازی قبلی مقابل الریان و گوا دو گل مشابه روی ارسال از ضربات ایستگاهی و ضربه سر دریافت کرد.

با توجه به اینکه تیم یحیی در لیگ هم چندبار به همین شکل گل خورده بود باید گفت روی این موضوع ضعف دارد و یحیی در بازی‌های حساس پیش رو به خصوص در مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا و همچنین ادامه بازی‌های لیگ برتر باید فکری به حال این مشکل تیمش کند.

 

منبع: خبر ورزشی
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha