تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱۰ نظر

رئیس قوه قضاییه: نباید ضعف خودمان را فراموش کنیم/ باید یک بازنگری کنیم و نسبت به اصلاح اقدام کنیم

اژه‌ای گفت: ممکن است بیش از ۹۰ درصد مشکلات ما به دشمن مربوط باشد، اما ما هم باید یک بازنگری کنیم و نسبت به اصلاح اقدام کنیم و نباید ضعف خودمان را فراموش کنیم که اگر این ضعف‌ها روی هم انباشته شود لاعلاج خواهد شد.

رئیس قوه قضاییه

رویداد۲۴ حجت السلام محسنی اژه‌ای در جمع کارکنان و قضات استان زنجان اظهار داشت: از جمله وظایف حکومت برای مردم فراهم ساختن بستر برای رشد و آگاهی مردم از همه جهت است و باید بستری فراهم شود که بتوانند به فضایل اسلامی و انسانی متخلق شوند تا زمینه سعادت آنها در آخرت فراهم شود.

 رییس قوه قضاییه گفت: از دیگر وظایف حکومت تامین امنیت و معاش و اشتغال مردم است که مردم بتوانند با معاش مناسب شرایط ارتقا و عزت را به دست آورند.

وی گفت: از دیگر وظایف حکومت، برقراری عدالت و حفظ عزت و کرامت مردم است بنابراین همه ما به عنوان کارگزاران نظام باید برای مردم تلاش کنیم و همه مسولان باید به این نکات توجه کنند.

اژه‌ای گفت: امروز در اثر ظلمهایی که جریان سلطه نه در ایران بلکه در بسیاری از کشورها دارد مردم تحت فشارهای مختلف امنیتی، اقتصادی، سیاسی و روانی هستند و اختصاص به کشور ما هم ندارد، بلکه اکثر کشورها درگیر این موضوع هستند چه بسا کشورهایی که نظام سلطه همه سرمایه آنها را از بین برده و انواع ظلم ها را به آنها می‌کند، هر چند وضعیت کشور ما خیلی بهتر است اما ما نیز در طول تاریخ قربانی نطام سلطه بوده‌ایم.

رییس قوه قضائیه گفت: با توجه به وضع تورم مقدار حقوقی که به کارمندان اضافه می‌شود، بر بر اثر تورم، قدرت خرید باز هم عقب‌تر از میزانی است که اضافه شده است و کل کارکنان کشور و البته بسیاری از جامعه با آن درگیر هستند.

اژه‌ای گفت: امروز دشمن با یک جنک ترکیبی و با اقدامات ظالمانه تحریم و اقدامات ایضایی یک برداشت غلط از ایران کرد و تصور کرد با کارهای ایضایی و با جنگ روانی و تحریم می‌تواند در کشور یک شرایط کاملا ضد امنیتی را ایجاد کند.

وی گفت: دشمن چون دیدگاه مردم را شناسایی کرده بود فکر کرد مردم علیه نظام و ارزش‌ها به پا می‌خیزند که خوشبختانه با دیانت مردم و هدایت‌های رهبر انقلاب بخش اعظم توطئه دشمن خنثی شد چون برنامه‌ریزی آنها خیلی بیشتر از آنچه اتفاق افتاده بوده است.

بیشتربخوانید: روزنامه اطلاعات: چرا قوه قضائیه متن احکام اعدام‌های اخیر را منتشر نمی‌کند؟

رئیس قوه قضاییه گفت: برخی از اشتباهات فاحش دشمن در ابتدای اغتشاشات آتش زدن قرآن و پرچم و توهین به مقدسات بود کاری که هیچ آدم عاقلی آن را نمی‌کند و با آن محاسبات غلط کاری کرد که مردم فهمیدند این کار دشمن است.

وی افزود: مردم در تقابل دشمن گفتند ما مشکل داریم، ولی شما به فکر ما نیستید و خیرخواه ما نیستید، اما باز هم دشمن فعال است و در مجامع بین المللی علیه کشور ما در حال فعالیت است پس ما باید همچنان فعال باشیم.

اژه‌ای گفت: ممکن است بیش از ۹۰ درصد مشکلات ما به دشمن مربوط باشد، اما ما هم باید یک بازنگری کنیم و نسبت به اصلاح اقدام کنیم و نباید ضعف خودمان را فراموش کنیم که اگر این ضعف‌ها روی هم انباشته شود لاعلاج خواهد شد.

وی افزود: در مسئله معیشت دولت و مجلس نهایت تلاش خود را می‌کنند و علاوه بر عقب ماندگی که داریم دشمن به شدت در حال تلاش است، پس به کمک مردم و قوه قضائیه نیاز دارند تا کمک کنیم که کارهای نشدنی شدنی شود‌.

رئیس قوه قضائیه افزود: بخش عمده نیز دولت وظیفه دارد، اما بخش عمده آن را مردم از قوه قضائیه انتظار دارند، اما مجلس و دولت هم موظف هستند.

اژه‌ای اضافه کرد: یکی از مسائل مهم برای جامعه امروز و برای کارکنان قوه و همه و همه مسکن است و یکی از فاکتورهای مهم سبد هزینه مسکن است و علاوه بر این کسی که مسکن ندارد همیشه نگران است.

وی گفت: وقتی کسی مسکن دارد یک طمانینه و آرامش دارد پس موضوع مسکن از اولویت‌های قوه قضاییه برای کارکنان است.

وی گفت: مسئله دیگر هم حقوق و معیشت کارکنان است که در این باره هم تلاش‌هایی شده است، البته درصدی حقوق افزایش می‌یابد ولی پاسخگوی تورم نیست.

اژه‌ای اضافه کرد: اگر کسی خلاف کند ضربه آن به کل مجموعه وارد خواهد شد پس باید صیانت از قوه مورد توجه قرار گیرد و باید در نحوه برخورد با مردم هم دقت کنیم.

وی گفت: ممکن است صد تا حرف بزنیم، ولی کار و عمل ما آن را به هم بریزد و بالعکس نیز ممکن است اتفاق بیافتد.

رئیس دستگاه عدلیه با تاکید بر تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با مردم گفت: امروز نهایت تلاش دشمن این‌ است که به نهادهای مقدس‌تر بیشتر ضربه بزند، چرا به قوه قضائیه اینقدر حمله می‌شود، چرا شایعه می‌کنند، چرا تهمت می‌زنند، چرا به سپاه و بسیج و نهادهایی که موثرتر هستند بیشتر حمله می‌کنند چون اینها در رسیدن به اهداف آنها مضر هستند و باید در مقابل این موضوع دستاوردها را تبیین کنیم.

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
0
8
شما جلوی فساد داخل قوه قصائیه رو بگیر همه چیز درست میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
فساد در قوه قضاییه نهادینه شده.
شهید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
0
8
آغلام شما دوتا ضعف بیشتر نداشتید 1 دین مردم را نابودکردید 2 دنیای مردم را خراب کردید والسلام علی من اتبع الهدی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
دروووووووود
گیلانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
0
6
جناب رئیسی نظری به دادگستری رشت بیندازید، از بالا تا پایین، از صدر تا ذیل.... نیاز به تغییر و تعویض دارند، بزرگواری بفرمایید این باند غیر بومی را به بومی تبدیل کنید تا مردم گیلان با خیال آسوده تر و اطمینان بیشتر مشکلات خود را ابراز کنند نه این که با یآس و ناامیدی بگویند اینها همه به هم نان قرض می دهند و پیگیری فایده نداره. فساد و باندبازی جان مردم را به لب رسانده، تقاضای رسیدگی مجدانه داریم.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
حتما خطاب به جناب اژه ای نوشته شده. اوضاع دادگستری رشت فاجعه آمیز و فساد در دادسرا بیداد می کند.
حسین اراکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
1
4
جناب اژه ای گرامی حداقل ۵۰درصدمشکلات ماداخلیست واگرحمایت اکثریت نباشد اگرمشکلات یک درصدباشدحل نمی شود ولی ۹۹درصدباشدبا حمایت داخلی حل می شود،وصیت مولی(ع)هم تقدیم می شود. امام علي(ع) در وصیت نامه خود درباره قاتل خود چنين سفارش كرد: «اى فرزندان عبدالمطّلب! نكند بعد از شهادتم در خون مسلمانان فرو رويد و بگوييد: اميرمؤمنان كشته شد. آگاه باشيد جز قاتل من را به سبب قتل من نكشيد، بنگريد هرگاه من از اين ضربت از دنيا چشم پوشيدم، او را تنها يك ضربت بزنيد تا يك ضربت در برابر يك ضربت باشد، اگر زنده بمانم، ولىّ خون خويشم و اگر از دنيا رفتم فنا [در دنيا] ميعاد من است و اگر عفو كنم، عفو براى من موجب قرب به خدا و براى شما حسنه و نيكى در نزد خداست؛ بنابراين عفو كنيد، آيا دوست نداريد خدا شما را بيامرزد؟، او را مثله نكنيد كه من از پيامبر(ص) شنيدم كه از مثله كردن بپرهيزيد، هرچند نسبت به سگ گزنده باشد!».
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
حضرت عی ع فقط فرمود: یک ضربت بزنید و نفرمود ببخشید.
معصوم ع از حطا و لغزش مبراس.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۵
امیر المؤمنین(ع) هیچ سفارش و توصیه‌ای به فرزندش امام حسن(ع) نفرمود که از کشتن قاتل او صرف نظر کرده و او را ببخشد. بر این اساس، امام مجتبی(ع) در کشتن ابن ملجم بر خلاف سفارش پدر رفتار نکرد.

البته، در یکی از کلمات موجود در نهج البلاغه، سفارشی از امام علی(ع) خطاب به جامعه اسلامی بدین مضمون وجود دارد:

من تا دیروز همراهتان بودم. امروز مایۀ پند و اندرز شمایم و فردا روزی از شما جدا خواهم شد! اگر زنده بمانم که خودم باید خونخواه خویشتن باشم و اگر بمیرم، مرگ وعده گاهم خواهد بود(که در نهایت باید با آن برخورد کنم). اگر از خون خویش بگذرم، این گذشت، مرا به پروردگار نزدیک کرده و برای شما نیز آثار مثبتی به دنبال خواهد داشت. شما نیز (در زندگانی خود) گذشت را پیشه کنید! آیا نمی‌خواهید که پروردگار از گناهانتان درگذرد.[1]

در این بیان، روی سخن امام علی(ع) نه تنها به فرزندانش، بلکه به تمام جامعۀ اسلامی است و در این گفتار، هیچ توصیه‌ای به گذشت اولیای دم از قاتل خود نفرموده، بلکه ایشان اظهار می‌دارند در صورتی که از این ترور جان سالم به در برند، دو راه را پیش رو دارند که انتخاب هر کدامشان مشروع است، اما اگر یکی از آن دو راه – یعنی راه گذشت- را انتخاب کنند، پاداش بیشتری خواهند داشت. سپس به مسلمانان نیز توصیه می‌فرماید که اگر آنان نیز در چنین موقعیتی قرار گرفتند، با آن‌که حق قصاص دارند، گذشت را از یاد نبرند.

این موضوع مربوط به زمانی است که عملاً قتلی اتفاق نیفتاده و اگر فرد مجروح از خون خویش گذشت کند، هیچ تهدیدی جامعۀ اسلامی را تهدید نمی‌کند. همان‌گونه که مشاهده می‌شود، امیر المؤمنین(ع) در این گفتار، هیچ توصیۀ ویژه‌ای به فرزندشان ننموده که اگر این ضربت به شهادت ایشان منجر شود، چه گزینه‌ای را انتخاب نماید.
کریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
0
0
جناب اژه ای این سیستم قضایی که شما درست کردید اولاً هیچ اصولی از قضاوت درست را رعایت نمیکند، بطوریکه اکثر قضات شما به جای آوردن و نشاندن طرفین دعوا در یک جلسه یا دو جلسه و شنیدن مواضعشان و بررسی واقعی و عینی مشکلات طرفین و در نهایت صورت جلسه و صدور حکم پرونده ها را به کارشناسان بیسواد بگیر ارجاع میدهند ثانیاً برای رسیدگی به یک پرونده چندین سال وقت خودشون و ارباب رجوع را میگیرند و هر کس بیشتر نفوذ کند حکم به نفعش صادر میشود این است قضاوت عادله در حکومت به اصطلاح اسلامی جواب خدا را چی میخواهی بدهی....
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان