تاریخ انتشار: ۰۶:۲۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

توصیه توییتری قالیباف به مسئولان

قالیباف نوشت: بر تمام مسئولان کشور فرض است که با تلاش صادقانه این محبت‌ها، شرافت و بزرگواری مردم را جبران کنیم و دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم.

توصیه توییتری قالیباف به مسئولان

رویداد۲۴| مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن روز گذشته به رسم هر سال و با حضور قابل توجه مردم برگزار شد. حضور مردم با توجه به وضعیت اقتصادی و معیشتی که زندگی آنان را سخت کرده، بسیار قابل تامل بود و مورد توجه مسئولان نیز قرار گرفت. مثلا محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «از ملت سربلند ایران که در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور باشکوه خود، باری دیگر انسجام ملی را به نمایش گذاشتند قدردانی می‌کنم.

بر تمام مسئولان کشور فرض است که با تلاش صادقانه این محبت‌ها، شرافت و بزرگواری مردم را جبران کنیم و دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما