تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

روسیه گزینه مناسبی برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکاست؟

روزنامه اعتماد نوشت: گزینه سوم گفت‌و‌گو با امریکا با میانجیگری روسیه است. اما آیا روسیه میانجی مناسبی می‌تواند باشد؟ دست‌کم سه واقعیت آشکار در اینجا وجود دارد.

روسیه گزینه مناسبی برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکاست؟
رویداد۲۴| علی آهنگر در یادداشتی با عنوان «روسیه، اروپا، امریکا؟ یا دیپلماسی چندجانبه؟» در روزنامه اعتماد نوشت: سفر سه‌شنبه ۷ اسفند سرگئی لاوروف به تهران چند ساعتی بیشتر طول نکشید. دستگاه سیاست خارجی کشور اخبار گفت‌وگوی انجام شده را در شرایط تحریمی قرار داد، اما رسانه‌های داخلی به نقل از رسانه‌های خارجی نکته‌ای دارای اهمیت از این گفت‌و‌گو را دریافتند. برپایه این دریافت‌ها، لاوروف به ایران توصیه کرد به جای گفت‌و‌گو با سه کشور اروپایی، با میانجیگری روسیه به‌طور مستقیم با امریکا مذاکره کند.

چالش‌های ایران: ایران اکنون از یک‌سو با بند ماشه یا مکانیسم اسنپ‌بک روبه‌رو است که می‌تواند بار دیگر تمام تحریم‌های لغو شده سازمان ملل متحد علیه ایران را بازگرداند. بندماشه تنها تا ۲۶ مهر ۱۴۰۴ فرصت انقضا دارد و کلید فعال‌سازی آن در دست سه کشور اروپایی است. از دیگرسو، با روی کار آمدن دوباره ترامپ، با سیاست فشار حداکثری و اعمال تحریم‌های ظالمانه او علیه صنعت نفت ایران مواجه است. ضمن آنکه به هر حال وقوع نوعی عملیات خصمانه نظامی را نیز نمی‌توان از نظر دور داشت. ایران در این میانه باید تصمیم بگیرد برای جلوگیری از فعال‌سازی بندماشه با اروپا بر سر مساله هسته‌ای به توافق برسد، یا با ترامپ به‌طور مستقیم گفت‌و‌گو کند؛ یا به توصیه لاوروف عمل کند و میانجیگری روسیه را در گفت‌و‌گو با امریکا بپذیرد. اما کدامیک؟

گفت‌و‌گو با اروپا: گزینه نخست گفت‌و‌گو با اروپاست. گفت‌و‌گو با اروپا این حسن را دارد که می‌تواند بر مساله هسته‌ای و حتی برجام متمرکز شود و در صورت به دست آمدن توافق، با غروب بند ماشه، برای همیشه از تحریم‌های لغو شده سازمان ملل رهایی یابد. اما آیا چنین چیزی ممکن است؟

با بازگشت ترامپ به قدرت و نزدیکی او به روسیه، اروپا به‌طور جدی در مسیر ایجاد یک سیاست خارجی و دفاعی مستقل حرکت می‌کند. به‌گونه‌ای که دیگر ناتو مطرح نیست و حتی وجود اتحادیه نیز از سوی ترامپ زیر سوال رفته است. چنین تغییرات ماهیتی بین دو سوی اقیانوس اطلس، می‌تواند مستقیما بر سیاست اروپا در قبال ایران نیز تاثیر بگذارد. اتحادیه اروپا که در دوران بایدن همچنان به سیاست‌های امریکا در قبال ایران پایبند بود، اکنون در فضایی قرار گرفته که باید به‌تنهایی تصمیم بگیرد. به علاوه، اروپا به دلیل بحران انرژی، ممکن است انگیزه‌هایی به کاهش تنش با ایران داشته باشد. با این‌همه، پرسش‌های اساسی این است: آیا اروپا اراده نشستن و گفت‌و‌گو کردن و به توافق رسیدن با ایران را دارد؟ آیا رهبران سه کشور اروپایی چنین اراده‌ای را در مدت زمان باقی مانده بر زبان جاری می‌سازند؟ آیا نتیجه‌ای که از این گفت‌و‌گو‌ها به دست می‌آید، فشار‌های حداکثری امریکا را لغو می‌کند؟


بیشتر بخوانید: لاوروف در تهران به دنبال چیست؟


گفت‌و‌گو با امریکا: گزینه دوم گفت‌وگوی مستقیم با تیم ترامپ است. مساله اساسی در اینجا گفت‌وگوناپذیری آنان است. صرف‌نظر از آنچه که ممکن است از گفت‌و‌گو با تیم ترامپ به دست آید، نگرانی از تمام چیز‌هایی است که ممکن است از دست برود. این نگرانی آن‌قدر سنگین است که هرگونه گفت‌وگوی مستقیم را به حاشیه می‌برد. اما آیا این صرفا ظاهر ترسناک قضیه نیست؟ آیا به‌واقع نشستن و گفت‌و‌گو کردن و اعجاز دیپلماسی را به کار بستن، درنهایت میوه شیرین و دور از انتظار نمی‌دهد؟ باید نشست و به متن توافق تاریخی زلنسکی و ترامپ نگاه کرد. بی‌گمان توافق در دست انجام اوکراین و امریکا در یک تحلیل عمیق می‌تواند سرمشق و الگوی مناسبی برای دیپلماسی ایران و امریکا هم قرار گیرد. 

میانجیگری روسیه: گزینه سوم گفت‌و‌گو با امریکا با میانجیگری روسیه است. اما آیا روسیه میانجی مناسبی می‌تواند باشد؟ دست‌کم سه واقعیت آشکار در اینجا وجود دارد. واقعیت نخست اینکه اکنون امریکا در حال معامله‌ای آشکار با روسیه بر سر اوکراین است. معامله‌ای که به روسیه اجازه می‌دهد سرزمین‌های اشغالی را در دست داشته باشد و بدون آنکه مقصر جنگ شناخته شود، جنگ را خاتمه دهد. چنان‌که قطعنامه پیشنهادی امریکا به شورای امنیت سازمان ملل که روز ۷ اسفند با ۱۰ رای موافق به تصویب رسید، خواهان خاتمه جنگ بدون مقصر شناختن روسیه بود. وقتی امریکا در چنین معامله آشکاری با روسیه به‌سر می‌برد، پذیرفتن میانجیگری مسکو با تردید همراه می‌شود. واقعیت دوم این است که اروپا سه سال است که با روسیه در جنگ رویاروی به‌سر می‌برد. معامله اکنون روسیه با ترامپ و جهت‌گیری‌های ترامپ به گونه‌ای است که اروپا را بعد از ۸۰ سال از پایان جنگ جهانی دوم، با بحران امنیت و هویت روبه‌رو کرده است. در محافل این‌گونه سخن می‌رود که امریکا نیروهایش را از ۱۶ کشور حوزه بالتیک، بالکان، اسکاندیناوی و شرق اروپا خارج می‌کند و در عمل حوزه نفوذ شوروی در نشست ۱۹۴۵ یالتا را دوباره برای روسیه بازمی‌گذارد. در این شرایط وحشت، طبیعی است که اروپا هرگونه پادرمیانی روسیه در روابط ایران و امریکا را برنتافته و به تلافی، مکانیسم ماشه را با سرعت فعال کند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
0
0
مذاکره ای در کار نیست فقط یک گزینه است تسلیم شدن.
الان تحت محاصره شدید هستید محاصره یک تاکتیک جنگی خیلی قدیمی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
0
0
ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهم
تاریخ: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۳
در پاسخ به دونالد ترامپ بی ادب رئیس جمهور آمریکا جنایتکار
در سفر بایدن به رژیم صهیونیستی آن‌ها هم قسم شدند تا نگذارند ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کندو طبیعتا ما مطابق فتوای رهبر انقلاب و شرع اجازه نداریم تا به دنبال تولید سلاح‌های کشتار جمعی از جمله اتم پیش برویم، اما اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم کسی نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد.
[آمریکا] می‌گوید ما تا جایی‌ که بتوانیم، نمی‌گذاریم ایران سلاح هسته‌ای درست کند! خب، اگر ما می‌خواستیم سلاح هسته‌ای درست کنیم، شما چطور می‌توانستید نگذارید؟ اگر ایران اراده می‌کرد که سلاح هسته‌ای داشته باشد، آمریکا به هیچ‌وجه نمی‌توانست جلوی او را بگیرد.

بخواهیم سلاح هسته‌ای بسازیم، کسی نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد
اگر ایران به این نتیجه برسد که سلاح هسته‌ای بسازد کسی نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد.

اگر جلوی اسرائیل را نگیرند ما پاسخ مناسب خواهیم داد

اگر می‌خواستیم سلاح هسته‌ای بسازیم مدت‌ها پیش این کار را انجام می‌دادیم
اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم، کسی نمی‌تواند جلو ما را بگیرد
اگر می‌خواستیم سلاح هسته‌ای بسازیم تا الان ساخته بودیم
اگر می‌خواستیم سلاح هسته‌ای بسازیم تا الان ساخته بودیم

ما هنوز هم ترامپ جنایتکار را به رسمیت نمی شناسیم

کسی نباید برای حل مشکلات به مذاکره دلخوش شود

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اسرائیل آن را کنار نمی گذارد

تولید اورانیوم 60 درصد ایران خیلی کم است و باید مانند اروپا 90 و 100 درصد باشد. ایران هم نباید با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند



قطعنامه های شورای حکام خیانتکارعلیه ایران از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولتمردان، مسئولین و نمایندگان مجلس بوده است.
و این در حالی است که آمریکا به صورت غیر قانونی در سال 97 از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم منشور سازمان ملل را نقض کرده است و شورای حکام خیانتکار هم هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کند و فقط سکوت اختیار کرده است چرا؟
اروپا جنایتکار هم مانند آمریکا جنایتکار توافق هسته ای برجام را نقض کرده است و در منطقه و شورای حکام هم ایران را محکوم متهم می کند.
و این در حالی است که اروپا خودش در مورد توافق هسته ای برجام و... محکوم و متهم بوده است.

آلمان و آمریکا در جنایات شیمیایی رژیم بعث علیه مردم ایران شریک جرم هستند
آلمان و آمریکا، به عنوان تأمین‌کنندگان اصلی مواد شیمیایی به رژیم بعث عراق، در جنایات شیمیایی علیه مردم ایران شریک جرم هستند.
ولی اما ایران قصد مذاکره با ترامپ جنایتکار ندارد.
و این در حالی است که ترامپ جنایتکار در سال 1397 به صورت غیرقانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هست ای برجام خارج شده است و هم خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
پس ترامپ در مورد توافق هسته ای برجام و... متهم است و نه مدعی

عراق نباید پناهگاه تروریست‌ها تحت حمایت آمریکا، سه کشور اروپایی، ترکیه و اسرائیل شود.
منطقه خاورمیانه نباید پناهگاه تروریست‌ها تحت حمایت آمریکا، سه کشور اروپایی، ترکیه و اسرائیل شود.

در پاسخ به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا جنایتکار صهیونیستی جنایتکار با کمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا جنایتکار از مهر ماه سال 1402 تاکنون و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار بیش از 999 هزار بار نوار غزه را بمباران کرده است و همچنان نیز ادامه می دهد. و هم بیش از 60 هزار نفر مردم غزه را قتل عام کرده است.
اسرائیل از سال 2011 تاکنون به تروریست ها در سوریه سلاح و حقوق می دهد و همچنان نیز ادامه می دهد.
چرا اسرائیل جنایتکار از سال 2011 تاکنون به سوریه حمله می‌کند؟ به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت ارتش سوریه و دولت سوریه است و هم سازمان های بین المللی خیانتکار بوده است.‌

ایران متأسفانه تاکنون نتوانسته است که پاسخ و جواب دخالت و مداخله سه کشور اروپایی را در مذاکره، توافق هسته ای برجام مذاکرات و ین و... را به دهد چرا؟
ولی اما ایران قصد مذاکره با ترامپ جنایتکار ندارد.
و این در حالی است که ترامپ جنایتکار در سال 1397 به صورت غیرقانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هست ای برجام خارج شده است و هم خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
پس ترامپ در مورد توافق هسته ای برجام و... متهم است و نه مدعی

بهترین گزینه فقط لغو برجام و ساخت بمب اتمی است و هم واجب است.
مشکل ما با آمریکا و کشورهای اروپایی و... از طریق مذاکره حل وفصل نمی شود و از سال 1392 تاکنون هم برای همه ثابت شده است.


و این در حالی است ترامپ بی ادب در سال 1397 به صورت غیر قانونی از توافق هسته ای برجام خارج شده است و از خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل هم را نقض کرده است.

همه مشکلات مذاکره، توافق هسته ای برجام، مذاکرات وین، روسیه، دوحه و عمان 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولتمردان، وزیر امور خارجه، مسئولین و نمایندگان مجلس بوده است.
مشکلات ما با آمریکا و کشورهای اروپایی از طریق مذاکره، توافق هسته ای برجام و مذاکرات وین و... حل نخواهد شد و حل نمی شود.
برجام باید به طور رسمی لغو شود.
ایرانی‌ها پاسخ ترامپ را با حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن دادند

تحریم دیوان کیفری بین‌المللی از سوی ترامپ؛ 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار بوده است.
ترامپ جنایتکار به علت جنایت جنگی و جنایت ضد علیه بشریت در عراق، سوریه، لبنان، یمن، افغانستان، منطقه و جهان باید در دادگاه لاهه دیوان کیفری بین المللی محاکمه شود.
ترامپ جنایتکار از سال 1396 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که یویی از انسانیت نبرده است.
جوبایدن جنایتکار از سال 1396 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که یویی از انسانیت نبرده است.
نتانیاهو جنایتکار از سال 1396 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که یویی از انسانیت نبرده است.
اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اروپا آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا فرانسه آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اسرائیل آن را کنار نمی گذارد.

مذاکره با آمریکا هیچ‌وقت موفقیت آمیز نبوده است
در سیاست خارجی و موضوعات این‌چنینی فصل الخطاب موضوعات و بحث‌ها صحبت‌های رهبر معظم انقلاب است. بعد از بیانات مهم چند روز گذشته ایشان و میخی که بر تابوت مذاکرات زدند، دیگر نباید بحث کنیم که مذاکره با آنها خوب است یا بد و این که اصلا مذاکره کنیم یا خیر.
تجربه نشان داده که مذاکره با آمریکا هیچوقت موفقیت‌آمیز نبوده است. کسی که حرف از مذاکره بزند، نه شرافتمندانه، نه هوشمندانه و نه عزتمندانه است. صحبت مذاکره پرونده‌اش کاملا بسته شده و اکنون باید تلاش خود را بیشتر کنیم که چگونه می‌توانیم با انسجام و وحدت داخلی مشکلات کشورمان را حل کنیم.
تجربه و فرهنگ انقلابی مردم ایران نشان داده که بر اساس تهدیداتی که می‌شوند، همیشه انسجام و وحدت‌شان گسترده‌تر و وسیع‌تر می‌شود و در مقابل دشمن می‌ایستند و سکوت نمی‌کنند. همانگونه که در دفاع مقدس هم نشان دادند این توانایی را دارند که در مقابل دشمنان با وجود همه مشکلاتی که وجود دارد مخصوصا در حوزه اقتصادی، مقاومت کنند و بایستند.
تجربه نشان داده در فرهنگ ایرانی و اسلامی، مردم ما هیچگاه زیر بار زورگویی و ستم نمی‌روند و یاوه‌گویی‌هایی که ترامپ انجام می‌دهد، هیچکدام اثری در حضور مردم در صحنه ندارد. مردم ما هرگاه تحت تحریم، فشار و اقدامات تروریستی قرار می‌گیرند، مستحکم‌تر و قوی‌تر از آرمان‌های انقلاب‌شان دفاع خواهند کرد.
سردار سلیمانی، فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق و هشت تن دیگر، بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا و با شلیک موشک‌های پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.
سوال اینجاست که پس چرا ترامپ از ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ تاکنون محاکمه نشده است پس سازمان های بین المللی کجا هستند و چکار می کنند؟
کسانی که امروز در کاخ سفید، واشنگتن و آمریکا دم از مذاکره می‌زنند، همان‌هایی هستند که شدیدترین تحریم‌ها را علیه مردم ایران اعمال کرده‌اند.

ترامپ ثابت کرد و نشان داد که مرد نیست، یک جنایتکار است و هم یک تروریست بوده است.
ترامپ به علت ترور سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد باید در دادگاه لاهه دیوان کیفری بین المللی محاکمه شود.
اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.

ترامپ جنایتکار غلط می کند ایران را تهدید کند/ برای نابودی رژیم صهیونیستی موشک های بالستیک ایران کافی است لازم نیست برای سلاح هسته ای هزینه کنیم.

اگر لازم باشد علیه اسرائیل اقدام می‌کنیم موشک‌های ایران اسرائیل را با خاک یکسان می‌کند اگر اسرائیل خطا کند تل آویو را با خاک یکسان می کنیم به فرمان رهبر معظم انقلاب با هر خطای دشمن تلاویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد..

اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم
اگر اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تلاویو را با خاک یکسان کرده و اجازه به نتانیاهو نمی‌دهیم.
تمامی گزینه‌ها برای مقابله با آمریکا روی میز است.
تمامی گزینه‌ها برای مقابله با اسرائیل روی میز است.

آمریکا، انگلیس و کانادا باید در مورد جنایات صهیونیست‌ها پاسخگو باشند
دولت‌های آمریکا، انگلیس و کانادا با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه باید پاسخگو باشند.

مذاکره ایران با اروپا و... از سال 1392 تاکنون هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای مردم و کشور نداشته است.
ترامپ از 13 دی ماه سال 1398 تاکنون ثابت کرد و نشان داد یک جنایتکار است و هم یک تروریست واقعی بوده است.
ترامپ در فرودگاه بین المللی بغداد ترور سردار سلیمانی و... مرتکب جنایت جنگی و جنایت ضد علیه بشریت شده است و باید دادگاه دیوان بین المللی محاکمه شود.

پزشکیان: ایران هرگز به دنبال ترور ترامپ نبوده است/ پس آقای پزشکیان! ایران از 13 دی ماه سال 1398 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که از سردار سلیمانی دفاع و حمایت نکرده است. و هم در مورد ترور سردار سلیمانی کوتاهی کرده است.


پزشکیان: ایران هرگز به دنبال ترور ترامپ نبوده است/ پس آقای پزشکیان! ایران از 13 دی ماه سال 1398 تاکنون ثابت کرد و نشان داد که از سردار سلیمانی دفاع و حمایت نکرده است. و هم در مورد ترور سردار سلیمانی کوتاهی کرده است.

آلمان منتظر پاسخ به اقداماتش باشد
ایران موضع انفعالی در قبال مداخلات آلمان ندارد و به‌یقین متناسب با وضعیت موجود در جهت حمایت از منافع مردم اقداماتی را اتخاذ خواهد کرد...
ایران موضع انفعالی در قبال مداخلات آلمان ندارد و به‌یقین متناسب با وضعیت موجود در جهت حمایت از منافع مردم اقداماتی را اتخاذ خواهد کرد.
آمریکا و تروریست‌های اروپایی ازجمله آلمان، بزرگ‌ترین کشورهای ناقض حقوق‌بشر در جهان هستند. امروز جانبازان شیمیایی ما نمی‌توانند به‌راحتی تنفس کنند و بسیاری از بیماری‌های خونی ناشی از عوارض شیمیایی دوران جنگ تحمیلی به فرزندان ایثارگران ما منتقل‌شده است که مسبب اصلی آن کشور آلمان است.
در دوران جنگ تحمیلی در اثر ارسال جنگ‌افزارهای شیمیایی به رژیم بعث عراق بسیاری از رزمندگان مدافع میهن اسلامی شیمیایی و دچار عوارض ناشی از آن شده‌اند و شهر سردشت و ساکنان آن نمونه عینی جنایت صدام و شریک آن آلمان است.
کشور آلمان که در حال حاضر خود را داعیه‌دار حمایت از مردم ایران و حقوق‌بشر می‌داند؛ فراموش کرده‌ که در دوران هشت سال دفاع مقدس با ارسال بمب‌های شیمیایی چه بر سر ملت ایران آورده‌است.
آلمان با فروش سلاح‌های خود و استمرار آن در سال‌های بعد، خود را شریک جنایت‌های رژیم صدام کرد و این حق جانبازان و ایثارگران است که جنایات و مداخله‌های آن‌ها را محکوم کنند.
در حقیقت در این تجمع، ایثارگران ما این مطالبه را از آلمان و سیاستمداران آن در نقض حقوق ملت ایران داشتند و اعتراض خود را از آثاری که هنوز جانبازان شیمیایی از سلاح های اهدایی آنها به صدام پیدا کردند، اعلام می کنند.
به تناسب وضعیتی که آن ها اتخاد می کنند، جمهوری اسلامی ایران مسلما در موقعیت انفعالی نخواهد بود. یقینا" جمهوری اسلامی اقداماتی که منافع ملتش را تامین کند، در دستور کار خود خواهد داشت.
دولت آلمان اخیراً اقدامات مداخله‌جویانه ای در کشورمان انجام می‌دهد و ادعای آزادی و حمایت از مردم ایران را دارد اما همین‌ که ما این را یادآور شویم که وقتی امروز صدها جانباز شیمیایی و سایر ایثارگران در مقابل سفارت آلمان تجمع اعتراض‌آمیزی برگزار کرده اند. پیام آن این است شمایی که ادعای آزادی‌خواهی و حمایت از حقوق بشر می کنید و مدعی هستید، به یاد بیاورید که در دوران هشت سال دفاع مقدس، در حمایت از رژیم بعث عراق که بالاترین ظلم را در حق کشور ما داشت و بمب‌های شیمیایی را بر سر مردم بی‌دفاع ایران ریخت و هنوز که هنوز است تعدادی از جانبازان ما در وضعیت بد جسمانی قرار دارند، شما برای رژیم صدام سنگ تمام گذاشتید.
اقدامات مداخله‌گرایانه‌ی آلمان در امور کشورمان نهایت بی‌شرمی و بی‌حیایی دولت‌مردان آلمانی است که ادعای آزادی‌خواهی می‌کنند. درحالی‌که خودشان عامل بیشترین قتل و جنایت در کشور بودند.
جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که زیر بار ظلم و زور برود و این‌ موضوع را در دوران 8 سال دفاع مقدس به جهانیان نشان دادیم. کشور آلمان هم می‌داند که اگر ما بخواهیم اقداماتی داشته‌باشیم، بسیاری از منافع آن‌ها ازجمله اقتصادی و سیاسی‌شان را می‌توانیم به خطر بیندازیم. پس ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست، عرض خود می بری و زحمت ما می داری!

تولید اورانیوم 60 درصد ایران خیلی کم است و باید مانند اروپا 100 و 120 درصد باشد. ایران هم نباید با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند

اعتراف اروپا: آمریکا قابل اعتماد نیست!‌
سردار سلیمانی، فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق و هشت تن دیگر، بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا و با شلیک موشک‌های پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.


موضع گیری ترامپ جنایتکار علیه ایران باز هم دخالت و مداخله در امور داخلی ایران است.
ما هنوز هم دونالد ترامپ را به رسمیت نمی شناسیم.
به دونالد ترامپ، اجازه نخواهیم داد که در امور داخلی ایران دخالت و مداخله کند؛ این خط قرمز ماست.

اگرچه ارتش اسرائیل بیش از یک سال در شمال غزه در حال نبرد بوده و مکرراً بیانیه‌هایی مبنی بر نابودی زیرساخت‌های نظامی حماس صادر می‌کند ولی خبرنگار کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرده میانگین جذب نیرو در این جنبش بالاست. به‌طوریکه در حال حاضر بین 20 تا 23 هزار فلسطینی به عنوان نیروی حماس در نوار غزه حضور دارند. بی‌جهت نیست که صهیونیست‌ها به رغم همه جنایت‌هایی که علیه فلسطین مظلوم مرتکب شده‌اند اما همچنان عصبانی هستند.
تهدید نظامی آمریکا پوچ است

ترامپ: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهم/ دخالت و مداخله در امور داخلی است و هم به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت، وزیر امور خارجه، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
ترامپ جنایتکار دخالت و مداخله در امور داخلی ایران را ندارد.
سلاح هسته ای هیچ ارتباطی و ربطی به ترامپ جنایتکار ندارد.

تحریم‌ های جدید آمریکا علیه ایران همان نتیجه مذاکره، گفت وگو، توافق هسته ای برجام، مذاکرات وین، روسیه، دوحه و عمان بوده است.
خلع سلاح هسته‌ای باید از آمریکا، کشورهای اروپایی و اسرائیل شروع و آغاز شود. همه باید به خلع سلاح هسته‌ای پایبند باشند. اسرائیل به عنوان تهدید باید تحت نظارت‌های بین‌الملی قرار گیرد.

آمریکا جنایتکار غنی‌سازی ایران را نمی‌خواهد؛ اما زیردریایی اتمی می‌فروشد
آمریکا جنایتکار غنی‌سازی ایران را نمی‌خواهد؛ اما زیردریایی اتمی به استرالیا می‎دهد.

مردم ایران از مرداد ماه سال 1332 تاکنون خیانت ها و جنایت های آمریکا و مزدورانشان را فراموش نمی کنند

مردم ایران از مرداد ماه سال 1332 تاکنون خیانت ها و جنایت های غرب و مزدورانشان را فراموش نمی کنند.

مردم ایران از مرداد ماه سال 1332 تاکنون خیانت ها و جنایت های انگلیس و مزدورانشان را فراموش نمی کنند


دونالد ترامپ جنایتکار درتاریخ 13 دی ماه سال 1398 حمله به فرودگاه بین المللی بغداد ثابت کرد که بویی از انسانیت نبرده است.
باید جنایت ترامپ جنایتکار را به دنیا معرفی کنیم
ترامپ باید به عنوان جنایتکار جنگی و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود.
ترور شهید سردار سلیمانی نقض قوانین بین الملل بوده است.
حامیان تروریست ها باید پاسخگو و جوابگو باشند.
مردم ایران جنایت های دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را فراموش نمی کنند.
ما به هیچ وجه نباید به آمریکا و کشورهای اروپایی و مزدورانشان اعتماد کنیم.
مشکل برجام هم از سال 1394 تاکنون ثابت شده که دیگر از طریق مذاکرات وین وغیره حل نخواهد شد و حل نمی شود.

اگر سازمان های بین المللی قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینی های آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و امارات و ترکیه و اسرائیل و عربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.
ایران اگر به سلاح هسته‌ای دست یابد، اسرائیل از بین می‌رود و ما هم همه جانبه استقبال می کنیم
بیش از 18 هزار شهید ماحصل حیات ننگین منافقین مورد حمایت برخی دولت‌های جنایتکار مدعی حقوق‌بشر است پس هنوز هم برخی ها خیانتکاران از جنایت های دولت های مدعی حقوق بشر درس عبرت نگرفتند و باز هم به دنبال مذاکره و گفت وگو با جنایتکاران هستند.
نظرات شما