تاریخ انتشار: ۰۶:۵۹ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۴

خوش‌بینی «اطلاعات» به سرانجام مذاکرات؛ مخالفت‌ها و سنگ‌اندازی‌ها در حدی نیست که تیم مذاکره‌کننده تضعیف شود

روزنامه اطلاعات نوشت: نه ایران در شرایطی است که خدای ناکرده، از نفس افتاده و ناتوان ناگزیر به قبول هر شرایطی باشد و نه آمریکا حاضر به پذیرش ریسک تهاجم و مخاصمه‌ای است می‌تواند کل منطقه را با آشوب و خطر مواجه کند و اقتصاد تحت فشارش را در گرداب تازه‌ای بیندازد.

خوش‌بینی «اطلاعات» به سرانجام مذاکرات؛ مخالفت‌ها و سنگ‌اندازی‌ها در حدی نیست که تیم مذاکره‌کننده تضعیف شود

رویداد۲۴| روزنامه اطلاعات با استقبال از روند رو به جلو مذاکرات و اظهارنظر‌های طرفین بعد از دور دوم، نوشت: «معلوم شد اینکه گفته‌اند ترامپ دستورالعملی صادر کرده است که هرچه سریعتر کار را طبق خواسته من جلو ببرید و کشدار نکنید حرف چندان با ربطی نبوده و قرار هم نیست طبق خواست آنها و تحت شرایط تحمیلی کاری به سرانجام برسد. مهم این است که اکثریت جامعه به‌ویژه فضای کسب و کار و اقتصاد هم از به نتیجه و فرجام رسیدن مذاکرات استقبال می‌کنند و خوشبختانه حجم مخالفت‌ها و سنگ‌اندازی‌ها هم این‌بار در حدی نیست که موجبات تضعیف تیم مذاکره‌کننده ایرانی را از پیش فراهم آورد.»

اطلاعات افزود: «اگر دستیابی به توافق به رفع تحریم‌های ظالمانه بینجامد و گرهی از کار ملک و ملّت بگشاید، زخم زبان این و آن و طعنه فلان و بهمان را چه باکی است؟ البته شرط آن این است که اولاً خودمان دست به تحقیر نزنیم و، چون گذشته خائن سازی نکنیم و برچسب خیانت و بی‌غیرتی و وابستگی نزنیم و ثانیاً نه همه چیز مملکت را به توافق گره بزنیم و نه آن را بی‌اهمیت بخوانیم چرا که در واقع بی‌اهمیت هم نیست.»

این روزنامه در ادامه نوشت: «رخلاف آنچه برخی مخالفان می‌گویند، نه ایران در شرایطی است که توان و قدرت دفاعی مناسب نداشته باشد و خدای ناکرده، از نفس افتاده و ناتوان ناگزیر به قبول هر شرایطی باشد و نه آمریکا حاضر به پذیرش ریسک تهاجم و مخاصمه‌ای است که در صورت رویارویی با ایران، می‌تواند کل منطقه را با آشوب و خطر مواجه کند و اقتصاد تحت فشارش را در گرداب تازه‌ای بیندازد که تحمل تبعات آن چندان سهل و آسان نخواهد بود.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما