تاریخ انتشار: ۰۷:۰۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

پیشنهاد عبدی برای حل مساله حجاب؛ نظرسنجی تصویری | از مردم بپرسید کدام پوشش را حق زنان می‌دانند

عباس عبدی نوشت: این طیف می‌تواند از نداشتن روسری آغاز و تا شکل‌های شدید برهنگی ادامه یابد و از مردم پرسیده شود که فارغ از موافقت یا مخالفت شما با این پوشش‌ها، کدام‌ها را حق زنان می‌دانید که بدون هیچ مانع سیاسی و حقوقی در انظار عمومی ظاهر شوند و کدام‌ها را باید منع و جرم تلقی کرد؟

حجاب

رویداد ۲۴| عباس عبدی با اشاره دوباره به تشکیل جلسه سران قوا برای بررسی موضوع ارسال پیامک‌های حجاب و ابراز تعجب از عدم اطلاع‌رسانی درباره نتیجه این جلسه، طرحی را پیشنهاد کرده که بر اساس آن حدود حجاب در جامعه مشخص شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه «در بهترین حالت باید همین تبصره ماده ۶۳۸ ق. م. ا. را اجرا کرد» نوشته: «اجرای آن هم نباید من‌درآوردی و گزینشی باشد. باید شامل حال همه خاطیان بدون کم و کاست شود. گمان نمی‌کنم کسی را بیابید که معتقد باشد تبصره مزبور قابل اجراست. تاکنون هم هیچ وقت حتی به‌طور نسبی و بر اساس نص قانون اجرا نشده است. به علاوه احکام شرعی و قطعی دیگری هم داریم که نظام سیاسی برای اجرا حتی نزدیک آنها هم نمی‌رود، نمونه آن نظام بانکی است. به هر حال باید مبنای دیگری جز این را برای تعیین جرم و مجازات یافت. در اینجا به تنها منطق مورد قبول یعنی فهم و عرف جامعه می‌رسیم. عرفی که در حال تحول هم هست.»

وی با تاکید بر اینکه «نباید جرم را به گونه‌ای تعریف کرد که روزانه هزاران و ده‌ها هزار نفر را شامل و هزینه بسیار سنگینی برای کشف و مجازات آن تحمیل شود» نوشت: «نباید جرم را به گونه‌ای تعریف کرد که روزانه هزاران و ده‌ها هزار نفر را شامل و هزینه بسیار سنگینی برای کشف و مجازات آن تحمیل شود»

عبدی همچنین تاکید کرد: «برای نمونه می‌توان چندین جرم را برشمرد و میزان موافقت مردم را با جرم بودن آنها سنجید و درکی از تصور مردم از جرم به دست آورد، ولی به نظرم می‌رسد که برای شناسایی یک فعل یا ترک فعل به عنوان جرم، حداقل باید ۶۵ تا ۷۰ درصد مردم آن را قاطعانه جرم بدانند.»

منبع: روزنامه اعتماد
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۶
0
0
زن زندگی ازلدی
نظرات شما