تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

ببینید| اظهارات روسیه دربارۀ سلامت هندوانۀ ایران صحت دارد؟

براساس مطالعه‌ای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است.

ببینید| اظهارات روسیه دربارۀ سلامت هندوانۀ ایران صحت دارد؟

رویداد۲۴| مدیرکل دفتر سبزی‌های وزارت کشاورزی اعلام کرد: حد مجاز باقیماندۀ نیترات در هندوانۀ در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است.

براساس مطالعه‌ای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است.

این نتیجه از نمونه‌برداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استان‌های اصلی تولید کننده این محصول به‌دست آمده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: وزارت کشاورزی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۹
0
0
من شخصا از روسها نفرت دارم ولی حرفشان در مورد الوده بودن هندوانه ایرانی را باوردارم زیرا عین واقعیت است هندوانه ای که رنگ قرمزش تصنعی است و هیچ همخوانی با بی مزه گی اش ندارد ویا توت فرنگی الان بازار که اندازه نارنگی بزرگ و باد کرده ولی مزه شیرینی و عطر توت فرنگی ندارد و بسیار بیمزه علتش کود اوره فراوان و ابیاری زیاد خیار طالبی انگور گوجه فرنگی نارس ولی قرمز شده با مواد شیمیایی از طریق ابیاری و همه بدون عطر واقعی و بی مزه و متولیان حفظ نباتات و زراعت وزارت جهاد هم هیچ نظارت و برخوردی ندارند و نتیجه بالا رفتن امار سرطان مردم نگون بخت هموطن
نظرات شما