تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

آتش‌سوزی در یک خوابگاه دخترانه +تصاویر

سرپرست سازمان آتش‌نشانی قزوین از وقوع آتش‌سوزی در یک خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد این شهر به‌دلیل بروز نقص فنی در سیستم برقی خبر داد.

آتش‌سوزی

رویداد۲۴| شامگاه دوشنبه ۲۹ اردیبهشت، با وقوع آتش‌سوزی در یکی از ساختمان‌های خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دچار حریق شد، اما با حضور سریع و هماهنگ نیرو‌های آتش‌نشانی، حادثه به‌خوبی مهار شد و آسیبی جدی به ساکنان وارد نشد.

حسام‌الدین حق‌شناس، سرپرست سازمان آتش‌نشانی قزوین، اظهار کرد: شامگاه دوشنبه، گزارشی مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در طبقه اول یکی از بلوک‌های خوابگاه دخترانه «لاله» واقع در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی ادامه داد: به‌محض دریافت گزارش، تیم‌های عملیاتی از ایستگاه‌های پونک، مینودر، شهید مفتح و همچنین یک خودروی پشتیبانی از ایستگاه شهید بابایی، به محل اعزام شدند.


بیشتر بخوانید: جزئیات آتش‌سوزی کوه «سولک» در صیدون


حق‌شناس خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان بلافاصله پس از ورود به محل، حریق را در همان دقایق ابتدایی مهار کردند و با اقدام سریع، مانع سرایت آن به دیگر بخش‌های خوابگاه شدند. با وجود دودگرفتگی شدید در ساختمان، عملیات تخلیه دود و نجات ساکنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

سرپرست آتش‌نشانی قزوین با تأکید بر نبود تلفات انسانی در این حادثه گفت: بر اساس گزارش اورژانس، تنها یکی از دانشجویان دچار ناراحتی جزئی شد که در همان محل به‌صورت سرپایی مداوا شد.

وی در پایان تصریح کرد: بررسی علت دقیق آتش‌سوزی در دست انجام است، اما شواهد اولیه از احتمال بروز نقص فنی در سیستم برقی حکایت دارد. این حادثه نشان داد که آموزش‌های ایمنی و آمادگی و نظارت و بازرسی تخصصی مراکز آموزشی در مواجهه با حوادث، موضوعی جدی و ضروری است وعدم رعایت آن به نتایج کنونی منجر می‌شود.

آتش سوزی خوابگاه

خوابگاه دخترانهخوابگاه در قزوین

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آتش سوزی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما