تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۴

نخستین واکنش وزارت ارشاد به جعل رمان کلنل

با بالا گرفتن موضوع ارائه نسخه جعلی رمان زوال کلنل نوشته محمود دولت آبادی در تهران و برخی شهرهای دیگر کشور، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این موضوع واکنش نشان داد
نخستین واکنش وزارت ارشاد به جعل رمان کلنل
رویداد 24: حسین نوش آبادی سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی درباره رمان زوال کلنل نوشته محمود دولت آبادی و حواشی مربوط به آن اظهار کرد: این کتاب در کشور ما مجوز چاپ و توزیع نگرفته است، اما این موضوع دلیل نمی‌شود که کتاب در خارج از کشور منتشر نشود. ما برای صدور مجوز انتشار کتاب مقررات، ضوابط و چارچوب‌هایی داریم که درباره رمان «کلنل» رعایت نشده است. از نظر مقررات حوزه کتاب تا کنون مجوزی برای کتاب آقای دولت‌آبادی صادر نشده است، البته ما پاسخگوی چاپ این کتاب در کشورهای دیگر نیستیم.

نوش‌آبادی به برخورد وزارت ارشاد با توزیع‌کنندگان این کتاب در کشور اشاره کرد و افزود: توزیع و تبلیغ کتاب «کلنل» در کشور تخلف محسوب می‌شود و به کسانی که اقدام به توزیع و انتشار آن کرده‌اند، تذکراتی داده خواهد شد و به این موضوع رسیدگی می‌شود. همان‌طور که پیش از این، با کتاب‌فروشی‌هایی که این کتاب را در اختیار مردم قرار می‌دادند، برخورد شد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha