تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۴

چین به زودی میزبان پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان می شود

ايسنا : دستیار وزیر امور خارجه چین امروز اعلام کرد که پکن به زودی برای برگزاری نشست سازمان همکاری شانگهای در استان تینجیان میزبان رئیس‌جمهور ایران، روسیه و دیگر سران کشورهای عضو، همچنین دبیرکل سازمان ملل خواهد بود.

چین به زودی میزبان پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان می شود

رویداد۲۴|«لی بین» دستیار وزیر امور خارجه چین امروز جمعه در کنفرانسی خبری پیرامون مقدمات نشست سازمان همکاری شانگهای گفت که پکن میزبان «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و بیش از ۲۰ تن از سران کشورها در ماه اوت برای نشستی سیاسی و امنیتی با هدف تحکیم نفوذ منطقه‌ای چین خواهد بود.

ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز گزارش داد که لی در این کنفرانس خبری با اشاره به سازمان همکاری شانگهای گفت:رهبران بلوکی که حدودا یک چهارم جهان را تشکیل می‌دهد، برنامه‌های جدیدی را برای تعمیق روابط خود در نشست سازمان همکاری شانگهای رونمایی خواهند کرد که قرار است از ۳۱ اوت تا ۱ سپتامبر در تینجیان برگزار شود.

این نشست تنها چند روز پیش از آن برگزار خواهد شد پکن یکی از بزرگترین رژه‌های ارتش خود را در چند سال اخیر برگزار (۳ سپتامبر) برگزار خواهد کرد و سیاست‌ خارجی و تجاری «دونالد ترام

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: چین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما