تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

قتل خیابانی در جنوب تهران؛ قاتل در عملیات غافلگیرانه دستگیر شد

در پی کشف جسد مردی با ضربه چاقو در جنوب تهران، پلیس آگاهی با عملیات ویژه قاتل را شناسایی و پیش از فرار از شهر دستگیر کرد.

قتل خیابانی

رویداد۲۴| سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران، گفت: با دریافت گزارشی مبنی بر کشف جسد مرد جوانی در بیمارستان شهدای هفتم تیر، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: تیم جنایی پس از حضور در سردخانه بیمارستان، با جسد مردی مواجه شدند که بر اثر یک ضربه چاقو به قفسه سینه جان باخته بود.


بیشتر بخوانید: قتل پیرمرد به خاطر یک کارت بانکی!


رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: بررسی‌های اولیه نشان می‌داد مقتول در جریان یک درگیری خیابانی، پس از مصرف مشروبات الکلی، وارد یکی از کوچه‌های جنوب تهران شده و با عربده‌کشی موجب ایجاد درگیری شده بود. در این میان، او با مرد جوانی درگیر می‌شود که این فرد با ضربه چاقو، او را به قتل می‌رساند و بلافاصله از محل می‌گریزد.

ولیپور گودرزی گفت: کارآگاهان با اقدامات فنی و بررسی‌های میدانی، هویت قاتل را شناسایی کردند و مشخص شد متهم قصد دارد به زودی تهران را به مقصد نامعلومی ترک کند، اما تیم جنایی با هماهنگی مرجع قضایی، محل اختفای او را تحت مراقبت نامحسوس قرار داده و در یک عملیات غافلگیرانه، وی را دستگیر کردند.

وی افزود: متهم صبح امروز به شعبه سوم دادسرای جنایی تهران منتقل شد و به قتل اعتراف کرد.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قتل عمد
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
0
به این قاتل باید مدال داد . طرف زهرماری کوفت کرده ؛ رفته عربده کشی و دعوا !
یکی هم پیدا شد بهش لبیک گفت و جوری زد که سقط شد . این قتل که این همه بگیر و ببند نداره کل پلیس و کارگاه ها رو بسیج کردن که طرف رو که توی خونه خودش هم بود و فرار هم نکرده بود ؛ بگیرن !!!!
دادا دمت گرم . خانواده این پهلوان شماره حساب اعلام کنه پول خون اون الدنگ رو ملت میریزن به حساب تا آزاد بشی انشالله
.
نظرات شما