تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۴

سفارت ایران: اتهام ترور سفیر اسرائیل در مکزیک «دروغ بزرگ» است

سفارت ایران در مکزیک اتهام تلاش برای ترور سفیر اسرائیل را «دروغ رسانه‌ای و هدف‌دار» خواند و اعلام کرد این ادعا به‌منظور تخریب روابط دوستانه دو کشور مطرح شده است.

سفارت ایران: اتهام ترور سفیر اسرائیل در مکزیک «دروغ بزرگ» است

رویداد۲۴| بیانیه سفارت تأکید می‌کند ایران به منافع مکزیک احترام می‌گذارد، اتهام یهودستیزی را رد کرده و می‌گوید وجود بیش از ۱۰۰ کنیسه و عدم آزار جامعه یهودیان در ایران گواه این مدعاست.

در این بیانیه آمده است: ادعای تلاش ایران برای ترور سفیر رژیم اسرائیل در مکزیک، یک دروغ رسانه‌ای و بزرگ است که هدف آن تخریب روابط دوستانه و تاریخی بین دو کشور است و ما قاطعانه آن را رد می‌کنیم.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی، این بیانیه با تاکید بر اینکه ایران و مکزیک منافع یکسانی دارند و امنیت و آبروی مکزیک، امنیت و آبروی ایران نیز است، می‌افزاید: ما هرگز به اعتمادی که دولت مکزیک به ما کرده است، خیانت نخواهیم کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما به هیچ وجه، وجهه خوب مکزیکی‌ها، دوستانمان را خدشه‌دار نخواهیم کرد. ما خیانت به منافع مکزیک را خیانت به منافع خودمان می‌دانیم و احترام به قوانین مکزیک بالاترین اولویت ما است.

سفارت ایران در مکزیک در ادامه، اتهام یهودستیزی علیه ایران را یک دروغ بزرگ خواند که ساخته و پرداخته ذهن رهبران نژادپرست رژیم صهیونیستی است.

بنا بر این بیانیه، در ایران بیش از ۱۰۰ کنیسه وجود دارد که همگی به روی عموم باز هستند و نیازی به نگهبان ندارند.

سفارت ایران در مکزیک در پایان این بیانیه تاکید کرد: در جریان تجاوز رژیم اسرائیل به ایران در ماه ژوئن، حتی یک مورد آزار و اذیت کلامی علیه جامعه بزرگ یهودیان ساکن در این کشور ثبت نشد.

 
منبع: مهر
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سفارت ایران ، مکزیک
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما