تاریخ انتشار: ۰۵:۴۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۷ نظر

ادعای کیهان درباره پشت‌پرده خودسوزی جوان اهوازی؛ دکه نبود، رستوران در محله مرفه‌نشین بود!

روزنامه کیهان در گزارشی مفصل درباره حادثه خودسوزی احمد بالدی، روایت تازه‌ای از ماجرا ارائه کرده و مدعی شده است که «برخی حقایق ناگفته مانده» و بخشی از واکنش‌های عمومی «بر مبنای روایت‌های ناقص» شکل گرفته است. کیهان مدعی است محل کسب خانواده «یک دکه ساده» نبوده و واگذاری ملک شهرداری در سال‌های گذشته «نامتعارف» بوده است.

خودسوزی احمد بالدی

رویداد۲۴| حادثه تلخ خودسوزی جوان اهوازی همچنان محل بحث افکار عمومی است؛ رخدادی که تنها چند ساعت پس از انتشار خبر، موجی از اندوه و خشم اجتماعی ایجاد کرد. با این حال روزنامه کیهان در مطلبی که منتشر کرده، تلاش کرده است روایت دیگری از پشت‌پرده ماجرا ارائه کند.

کیهان در ابتدای گزارش خود نوشته است: «هفته گذشته خودسوزی یک جوان اهوازی افکار عمومی را متأثر و احساسات مردم را جریحه‌دار کرد، اما مثل همیشه یک جریان بدنام سیاسی... این حادثه تلخ را دستاویزی برای خودتحقیری و ترویج یأس و ناامیدی در دل مردم کرد.»

این روزنامه سپس می‌گوید حالا که چند روز از ماجرا گذشته، «ابعاد تازه‌ای روشن شده» است و بر اساس پیگیری‌های خبرنگار این رسانه در اهواز، پنج نکته درباره پرونده احمد بالدی ناگفته مانده است.

محل کسب، «دکه ساده» نبود؟

کیهان در گزارش خود تأکید دارد که محل کسب خانواده بالدی با آنچه در شبکه‌های اجتماعی بازنمایی شده متفاوت است: «محل کسب خانواده بالدی یک دکه ساده در حاشیه شهر نبود، بلکه یک کافه رستوران در قلب پارک زیتون کارمندی بوده که محله‌ای بزرگ و مرفه‌نشین در اهواز است.»

این روزنامه سپس مدعی می‌شود ملک مذکور از سال ۱۳۸۴ طی «قراردادی نامتعارف» به پدر خانواده اجاره داده شده و «بهای ماهانه تنها ۶۵ هزار تومان» برای آن تعیین شده بوده است. به نوشته کیهان، همان مبلغ ناچیز نیز «از سال ۱۳۹۷ پرداخت نشده» و قرارداد در تیرماه ۱۴۰۴ پس از ۲۰ سال تمام شده است.

پیشنهاد‌های شهرداری و رد آنها

کیهان در ادامه به نقل از منابع خود در شهرداری می‌نویسد که پس از پایان قرارداد، سه نقطه جایگزین برای ادامه فعالیت پیشنهاد شده و حتی «پیشنهاد استخدام یکی از اعضای خانواده» نیز مطرح شده، اما خانواده بالدی «همه پیشنهاد‌ها را رد کرده‌اند.»

این روزنامه مدعی است پدر خانواده «از همان تیرماه تهدید به خودسوزی را آغاز کرده» و حادثه ۱۱ آبان «ناگهانی» نبوده است.

سؤال کیهان از مسئولان: این قرارداد چگونه امضا شد؟

کیهان در بخش دیگری از گزارش با اشاره به واگذاری ملک در سال‌های گذشته می‌نویسد: «حال سؤال این است چگونه یک قرارداد نامتعارف امضا و سال‌ها اجرا شده تا کار به این نقطه بحرانی برسد؟»

این روزنامه می‌گوید باید برای احمد بالدی سوگوار بود، اما «ریشه این سوگ» را باید در «واگذاری امتیاز‌های فراتر از اصول قانونی» جست‌و‌جو کرد.

کیهان همچنین به «سکوت مسئولان محلی و کشوری» انتقاد کرده و نوشته است: «با وجود گذشت بیش از دو هفته، هیچ مقام مسئولی به‌صورت رسمی درباره حادثه توضیح نداده است.»

به باور این روزنامه، این سکوت «فضای سوءاستفاده رسانه‌های بیگانه» را فراهم کرده و انتشار روایت‌های ضدونقیض، «موجی از اخبار مسموم» در جامعه ایجاد کرده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: خودسوزی ، اهواز ، کیهان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
خاک تو سرت شریعتنداری . تو جرثومه جنایت و شناعت هستی . هیچ انسانی از روی سیری خودش را آتش نمی‌زند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
خفه شو بابا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
جواب سوال کیهان در مورد قرارداد نامتعارف :
همانگونه که به شما در دماوند زمین دادند و الان صاحب شده ای و طلبکاری که کم هم دادند !!!!!
مرد حسابی ، چقدر بیشرفی !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
3
مگر در محله فقرا می شود رستوران دایر کرد و نان خانواده تامین کرد. بهر حال ایشان در حال تلاش برای معیشت خانواده بوده است. اختلاس و دزدی و فروش مواد مخدر که نمی کرده است. واقعا که چه می شود به شما خطاب کرد. گند زدید. همه را.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
کیهان نفرت انگیز ....
لابد مرحوم بیماری زمینه ای داشته و یهو فوت شده ....
چرا رهبری ساکتند ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
آیا کیهان نظری در رابطه با جسد های مکشوفه سد کرج هم دارد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
شریعتمداری خجالت بکش، در هر موضوعی که به تو ربطی نداره شدی نخود آش، زشته.
نظرات شما