مجموعه تئاترشهر تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
دلیل این اتفاق جدا از وقایع رخ داده و ناآرامیهای روزهای گذشته، قطعی اینترنت و عدم امکان خرید بلیت توسط مخاطبان اعلام شده است.

رویداد۲۴| سالنهای مجموعه تئاترشهر تا اطلاع ثانوی نمایشهای در حال اجرا را میزبانی نخواهند کرد.
به گزارش ایلنا؛ دلیل این اتفاق جدا از وقایع رخ داده و ناآرامیهای روزهای گذشته، قطعی اینترنت و عدم امکان خرید بلیت توسط مخاطبان اعلام شده است.
با این حساب تمام رویدادهای فرهنگی و هنری که بلیتفروشی آنها توسط سایتهای فروش انجام میشود، تا زمان برقراری اینترنت لغو خواهند بود.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط



به قضایای اخیر کاری ندارم که دلیل قطعی اینترنت و باقی مسائل چی هست ولی مگه شما را با اینترنت زاییدند که نفس کشیدنتان هم شده اینترنت!؟ فکر کنید و یاد بگیرید که روزگاری هم هست که بدون یک سری امکانات باید زندگی کرد اینترنت که مهمتر از آب و هوا نیست که بدون آنها بمیرید. الان با بی آبی و هوای به شدت مرض آور و آلوده کنار آمدید و کسی شکایت نمی کند. هر روز سوار موتور و ماشین شخصی می شوید و هوا را کثیف می کنید اعتراضی هم به کیفیت بنزین ندارید ولی تا اینترنت قطع می شود انگار عصاره وجود همه را مکیده اند داد و فریاد همه بالا می رود. در این شلوغی ها حتی یک نفر هم علیه هوای آلوده و کیفیت بد بنزین و بی آبی شعار داد؟ نه نداد. زندگی ما به آب و هوا و غذای سالم و بهداشت وابسته است نه به اینترنت و موبایل و ماهواره. حتی داشتن برق از اینترنت و شبکه اجتماعی مهمتره. بدون برق اینترنت هم ندارید.
این شرایط که تحمیلی از سوی حکومت است اما به این فکر کنید که شاید شرایطی اقلیمی و مسائل مهمتری پیش بیاید که در آن نداشتن اینترنت اصلا مهم نیست و شما باید بلد باشید که جان خود و اطرافیانتان را بدون امکانات مدرن نجات دهید. آیا مردم کشور ما برای این روزها آموزش دیده اند؟ خیر همه فکر می کنند تا ابد همه چیز آماده و در دسترس هست. آیا حکومت و دولتهای ایران به این موضوعات خطیر فکر می کنند؟ خیر وقتی پیش آمد هیچی دیگه شما تنها می مانید وحوضتان. این چیزها را باید از دولتها خواست.