گفتوگوی روبیو و بنفرحان درباره ایران و تحولات منطقه
وزرای خارجه آمریکا و عربستان سعودی در تماس تلفنی درباره امنیت و ثبات منطقه و وضعیت ایران رایزنی کردند و بر تداوم هماهنگی و تماس نزدیک درباره تحولات منطقهای تأکید کردند.

رویداد۲۴| وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مارکو روبیو و فیصل بنفرحان در گفتوگویی تلفنی درباره ایران و مسائل امنیتی منطقه تبادل نظر کرده و بر پیگیری مشترک تحولات تأکید داشتند.
وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیهای از گفتوگوی وزیر امور خارجه این کشور با وزیر امور خارجه عربستان سعودی درباره امنیت و ثبات منطقه و مسائل پیرامون ایران خبر داد.
وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود درباره امنیت و ثبات منطقهای و وضعیت ایران گفتوگو کردند.
به نوشته ایسنا، خبرگزاری آناتولی گزارش داد: طبق این بیانیه، «طرفین توافق کردند که درباره تحولات جاری در منطقه از نزدیک در تماس باشند.»
منبع: ایسنا
خبر های مرتبط


