تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۶ نظر

اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد

با این حال کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز در نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه، بدون توجه به تبعات این اقدام و صرفا برای خوشایند آمریکا و رژیم صهیونیستی، تصمیم به چنین اقدام نسنجیده‌ای گرفتند.

اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد

رویداد۲۴| اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، غیرقانونی و غیر موجه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.

به گزارش ایرنا، کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار پیامی در ایکس نوشت: وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا همین حالا گام قاطع را برداشتند و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دادند.

این اقدام شتابزده بر خلاف رویه‌های حقوقی در اتحادیه اروپا و صرفا به بهانه‌های سیاسی صورت گرفت. طبق مقررات اتحادیه اروپا، این بلوک نمی‌تواند یک سازمان را بدون حکم دادگاه یک کشور عضو به عنوان نهاد تروریست معرفی کند.

با این حال کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز در نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه، بدون توجه به تبعات این اقدام و صرفا برای خوشایند آمریکا و رژیم صهیونیستی، تصمیم به چنین اقدام نسنجیده‌ای گرفتند.

جمهوری اسلامی ایران پیشتر نسبت به تحرکات ضد ایرانی اروپا به ویژه علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده بود. مقامات کشورمان با بیان اینکه سپاه یک نهاد نظامی رسمی کشور به شمار می‌رود، هشدار داده‌اند که هرگونه اقدام علیه آن غیرقانونی و نقض صریح منشور سازمان ملل متحد است.

‎اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این باره تصریح کرد: برچسب‌زنی به بخشی از نیروهای مسلح رسمی یک کشور نه تنها خلاف اصول بنیادین حقوق بین‌الملل است، بلکه از نظر منطقی و سیاسی نیز بسیار نسنجیده و پرتبعات خواهد بود.

‎وی افزود: صرف برچسب‌زنی به نهادی که از متن مردم ایران برخاسته و مسئولیت صیانت از ملت و امنیت خلیج فارس را بر عهده دارد، عمل سخیف و غیرمنطقی است و جمهوری اسلامی ایران حق خود می‌داند که به این اقدام واکنش متقابل نشان دهد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: سپاه ، اتحادیه اروپا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
0
13
همه دنیادارنداشتباه می کنند نادرست عمل می کنیم مثل تشکیل هیات پزشکیان برای نام چادری تمامی کشته شدگان حالا لیست هم دربیاید کی باورخواهدکرد خدامی داند باید یک هست بی طرف بیاید پای کارمثل تمام دنیابرسی کنند نه خودتان افرادی را که درکشتارشرکت داشتن ماموربرسی کنید که از قبل نتیجه معلوم است پزشکیان به شعورملت داردتوهین می کند
قدیریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
20
1
در کربلا بی طرفان بیشرفانان هستند
انشالله بزودی دروازه های جهنم را در خلیج همیشه فارس به ترامپ قمار باز و تروریست ها ی متجاوز نشان خواهیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
11
1
خب چکار کردن تروریستی اعلام شدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
0
9
اون همه کشور اروپایی یهو الکی گفتن تروریسته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۹
0
8
اعتراضات واکنش سپاه رو ببین جوابشو میگیری
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
0
0
جهت مقابله و جلوگیری از این اقدامات دو راه حل به نظر می رسد یکی اینکه سپاه در ارتش ادغام شود و به صورت لشکرهایی از ارتش دفاع از کشور را به عهده بگیرد. و بهانه را از دست عده ای بگیرد دوم اینکه با اقدان مشابه با آنها به صورت آنچه آنها انجام می دهند انجام داد‌. لازم است مجلس هر دو مورد را برسی و یکی را پیشنهاد یا مصوب کند.
نظرات شما