تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

حقیتی دلهره‌آور: بیشترین تماس با اورژانس اجتماعی درباره کودک آزاری است

رییس اورژانس اجتماعی بهزیستی گفت: نیروی انسانی‌مان با توجه به سختی کار و به دلیل نداشتن ثبات شغلی بعد از آموزش‌های زیاد و کسب مهارت‌های لازم، با آزمون‌های استخدامی جذب سایر دستگاه‌ها می شوند.

بیشترین تماس با اورژانس اجتماعی درباره کودک آزاری است

رویداد۲۴| «فاطمه سلطانی» رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی در گفت‌وگو با ایلنا گفت: بیشترین تماس‌ها با اورژانس اجتماعی موارد کودک آزاری و اختلافات خانوادگی است.

وی افزود: با توجه به اینکه شروع فعالیت تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی با اطلاع‌رسانی برای اعلام موارد کودک آزاری بوده است و از آنجایی که مردم نیز نسبت به کودکان حساس‌تر هستند، بیشترین تماس‌ها مربوط به این موضوع است.

رییس اورژانس اجتماعی بهزیستی در ادامه توضیح داد: در حال حاضر موضوع زیرساخت‌های اورژانس اجتماعی مانند کمبود خودرو، پایین بودن ثبات شغلی نیروی انسانی و کمبود اعتبارات از مهمترین چالش‌های این حوزه است.

سلطانی در پایان گفت: نیروی انسانی با توجه به سختی کار و به دلیل نداشتن ثبات شغلی (خرید خدمات بودن) بعد از آموزش‌های زیاد و کسب مهارت‌های لازم، با آزمون‌های استخدامی جذب سایر دستگاه‌ها می‌شوند و ورود نیروهای جدید، زمان زیادی برای آموزش و کسب مهارت نیاز دارند.

 

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۳
0
0
لابد طالبان اینجا هم قانون کتک زدن خانواده را وضع کرده اند!
نظرات شما