تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

ترکیه: جنگ علیه ایران باید قبل از اینکه تشدید شود، متوقف شود

رئیس جمهور ترکیه در جریان یک سخنرانی گفت: اگر به دیپلماسی فرصتی داده شود، مطمئنا دستیابی به این هدف امکان‌پذیر است.

اردوغان

رویداد۲۴| رئیس جمهور ترکیه امروز (چهارشنبه) گفت: «جنگ علیه ایران باید قبل از اینکه تشدید شود و کل منطقه را به آتش بکشد، متوقف شود.»

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در جریان یک سخنرانی گفت: «اگر به دیپلماسی فرصتی داده شود، مطمئنا دستیابی به این هدف امکان‌پذیر است. این اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل بود که باعث جنگی شده که اثرات آن در سراسر منطقه گسترش یافته است. ما نه به دنبال ماجراجویی و نه به دنبال تنش هستیم. ما از استقرار صلح و آرامش در سراسر منطقه حمایت می‌کنیم.»

معاملات در طلاین ۲۴ ساعته فعال است

به نقل از شبکه خبری الجزیره، اردوغان همچنین خاطرنشان کرد: «درحالیکه فرصت و امکانی برای حل مشکلات در میز مذاکره وجود داشت، به دلیل محاسبات اشتباه، ارزیابی‌های نادرست و البته تحریکات یک شبکه خونخوار، منطقه ما بار دیگر بوی خون و باروت گرفته است. آنکارا به تلاش‌های خود برای پایان دادن به جنگ ایران و بازگرداندن طرفین به میز مذاکره ادامه می‌دهد.»

رئیس جمهور ترکیه افزود: «متاسفانه شاهدیم که بدون هیچ تمایزی بین زنان، کودکان، سالمندان یا غیرنظامیان، کل یک ملت که هیچ مسئولیتی در قبال تحولات ندارند، مجبور به پرداخت هزینه سنگینی می‌شوند. ترکیه کشوری نیست که نسبت به بحران‌های پیرامون بی تفاوت باشد و در مواقع بحرانی به دوستان و برادران خود پشت کند. ما مذهبی به عنوان شیعه یا سنی نداریم ما یک مذهب داریم و آن اسلام است.»

اردوغان همچنین گفت: «ما از تمایلات کارزار‌هایی که به صورت سیستماتیک توسط لابی‌های ضد ترکیه‌ای در حال انجام است، با خبر هستیم. ما در دام آنها نمی‌افتیم. ما عقل سلیم و آرامش را رها نمی‌کنیم.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: رجب طیب اردوغان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
1
0
در پاسخ به سید عباس عراقچی خیانتکار، وزیر امور خارجه ایران
پیش نویس قطعنامه پیشنهادی بحرین که در این نشست شورای امنیت تصویب شد، به نمایندگی از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC)، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی ارائه شد.
واین در حالی است که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه از سال 1392 تاکنون با سران بی ادب کشورهای عربی و سایر مسئولان بی ادب کشورهای عربی جنایتکار مذاکره، گفت وگو، ملاقات، دیدار و همکاری می کند و همچنان نیز ادامه دارد.
جنگنده های آمریکایی و اسرائیلی از آسمان کشورهای عربی وارد ایران می شوند و مردم عادی ایران بمباران و قتل عام می کنند.
تمام دنیا بهای تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران را می‌پردازد که تمام دنیا بهای جنگ غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران را خواهد پرداخت.
تجاوز و حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به مردم عادی تهران و هم مردم عادی سایر شهرهای ایران، اجرای قانون جنگل بود.
تجاوز و حمله نیروی هوایی ارتش وحشی اسرائیل جنایتکار به مردم عادی تهران و هم مردم عادی سایر شهرهای ایران، اجرای قانون جنگل بود.

حامیان تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی چه کسانی هستند؟ 1 - آمریکا جنایتکار و به همراه برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا جنایتکار 2 - انگلیس جنایتکار 3 - فرانسه جنایتکار 4 - آلمان جنایتکار 5 - عربستان سعودی جنایتکار 6 - امارات جنایتکار 7 - ترکیه جنایتکار 8 - رژیم صهیونیستی جنایتکار 9 - سازمان های بین المللی هم همه جانبه با حامیان تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی همکاری می کنند و همچنان نیز ادامه می دهند.
نظرات شما