تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵

حمله روزنامه اصولگرا به سردار آزمون؛ لباس تیم ملی نماد «ایران» بود یا بلیت جام جهانی؟

روزنامه خراسان در واکنش به اقدام سردار آزمون مبنی بر پاک کردن عکس خود با لباس تیم ملی، نوشت: لباس تیم ملی برای او نماد «ایران» بود یا بلیت احتمالی جام جهانی؟

سردار آزمون

رویداد۲۴| سردار آزمون بعد از اعلام فهرست تیم ملی و دعوت نشدنش، عکس پروفایلش با پیراهن تیم ملی را پاک کرد و تصویر باشگاهی‌اش را جایگزین کرد؛ حرکتی ساده، اما پرمعنا.

سردار آزمون

روزنامه خراسان نوشت: پرسش مهم همین‌جاست: «لباس تیم ملی برای او نماد «ایران» بود یا بلیت احتمالی جام جهانی»؟ پس از ماجرای روز‌های جنگ و دلخوری مردم از مواضع سردار، او عکس با پیراهن تیم ملی را روی پروفایلش گذاشت؛ حرکتی که بعضی‌ها آن را نشانه علاقه‌اش به ایران دانستند و بعضی دیگر کوششی برای بازگشت به تیم ملی، حضور در جام جهانی و البته افزایش قرارداد باشگاهی از این مسیر. اما حالا که دعوت نشده، همان تصویر در اولین فرصت حذف می‌شود تا مشخص شود سردار چه نگاهی به تیم ملی داشته. حذف یک عکس چیزی از ارزش پیراهن ملی کم نمی‌کند، اما یک چیز را پررنگ می‌کند: سردار دوباره ذهنیت خام و واکنشی خود را به نمایش گذاشت. چه خوب اگر یک‌بار برای همیشه روشن کند کدام برایش مهم‌تر بود: «ایرانی بودن یا بازی در جام جهانی»؟

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما