تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

ابطحی: تندرو‌ها بلای جان حکومت و مردم هستند

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: تندرو‌ها که بلای جان حکومت و مردم هستند، یا به انسجام ملی و بیانات رهبری گردن می‌نهند یا باید در انتظار ظهور یک سازمان مرتد مثل «مجاهدین خلق» بود.

محمدعلی ابطحی

رویداد۲۴| محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی و عضو مجمع روحانیون مبارز، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

یک کلیپ دیدم که ظاهرا در اجتماعی تعدادی خانم چادری با شعار لبیک تصویری از عکس ترامپ و نتانیاهو و نیز دکتر روحانی و ظریف و خاتمی را روی پرچم آمریکا گذاشته‌اند و به اسم خانواده شهدا رمی جمرات می‌کنند و بعد هم آن تصاویر را به آتش می‌کشند.

خود این کلیپ مهم نیست. معجزه پول است و نفوذ و جهالت و جهالت. اما با توجه به نظرات رهبری معظم که این قدر روی انسجام و یکپارچگی تاکید دارند، من باورم این است این تندرو‌ها که بلای جان حکومت و مردم و آبرو بر خانواده شهدا و نفرت آفرین از دین و مذهب هستند یا به ایران، انسجام ملی و نظرات رهبری گردن می‌نهند یا باید در انتظار ظهور یک سازمان مرتد مثل مجاهدین خلق در اوایل انقلاب بود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: محمدعلی ابطحی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۱
0
0
برای نجات کشور با بدون فوت وقت تندروها را از مدار قدرت در همه ی ارکان بیرون کرد.خالص سازی که استارت آن در دولت رئیسی زده شد یکی از ضرب های مهلکی بود که به کشور وارد شد واکنون داریم تاوان آن را می دهیم
نظرات شما
captcha