واکنش تند سریعالقلم به ادعاهای صداوسیما درباره برادرانش
محمود سریعالقلم، استاد دانشگاه، ادعاهای مطرحشده درباره خانوادهاش در یکی از برنامههای صداوسیما را بهطور کامل تکذیب کرد و گفت نه برادرانی با اسامی مطرحشده دارد و نه ادعای بدهی خانوادهاش صحت دارد. او همچنین از اقدام خانواده برای شکایت از مطرحکنندگان این اظهارات خبر داد.
رویداد۲۴| جعفر حسنخانی، کارشناس برنامه جریان ادعا کرد که دو برادر محمود سریع القلم به دلیل شرکت داشتن در وقایع آمل اعدام شدند. حسن خانی همچنین ادعا داشت که برادر چهارم خانواده سریع القلم بدهی کلانی دارد که اگر پرداخت شود کمک بزرگی به کشور کرده است.
محمود سریعالقلم نیز در واکنش گفت: من برادری به نام وحید یا فرید ندارم. خانواده من سیاسی نبوده و ما هیچ ارتباطی با دعاوی برنامه جریان نداریم. همه دروغ است.
سریعالقلم در مورد بدهکار بودن برادر خود نیز مجدداً تاکید کرد: همه دروغ است. اول باید کسی وام بگیرد تا بدهی داشته باشد. من در عمرم وام نگرفتهام. خانواده هم همینطور.
او همچنین اضافه کرد: وکلای اعضای خانواده به من اطلاع دادند در حال تنظیم شکواییهای علیه جعفر حسن خانی و علیرضا زادبر هستند.
خبر های مرتبط