تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

هاکان فیدان: انشاءالله که مذاکرات ایران و آمریکا امروز با خبر خوش به پایان برسد

وزیر امور خارجه ترکیه، هاکان فیدان، درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: انشاءالله که مذاکرات ایران و آمریکا امروز با خبر خوش به پایان برسد. راستش، موضوع تنگه هرمز تا حدی پیچیده است.
هاکان فیدان

رویداد۲۴| هاکان فیدان اظهار امیدواری کرد که مذاکرات ایران و آمریکا امروز با خبری خوش به سرانجام برسد.

به گزارش انتخاب، وزیر امور خارجه ترکیه، هاکان فیدان، درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: انشاءالله که مذاکرات ایران و آمریکا امروز با خبر خوش به پایان برسد. راستش، موضوع تنگه هرمز تا حدی پیچیده است.

وی بیان داشت: البته جزئیات فنی آن - عمان نیز نقشی دارد که در مورد نقشه باید ایفا کند - اینکه این گذرگاه با چه سازوکار و روشی، و برای چه مدتی باز نگه داشته خواهد شد؟ البته روی این موضوع در حال کار است.

فیدان اظهار کرد: مهم این است که بر سر یک دوره انتقالی توافق حاصل شود. نفت باید به جریان خود ادامه دهد تا قیمت نفت و انرژی در جهان افزایش پیدا نکند؛ و دوم اینکه این امر فرآیندی را ایجاد کند که امکان توافقی پایدار را فراهم آورد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha