تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

کیهان فراخوان حمله صادر کرد

طیفی خائن و برده نظام سلطه سودای جمع‌کردن تجمعات شبانه مردمی را در سر دارد. آنها بدانند اگر این غلط‌ها را ادامه دهند، ملت مبعوث، نه تنها عقب‌نشینی نمی‌کند بلکه اجتماعاتش را به جلوی در و دیوار لانه‌های آنها منتقل می‌کند.
پلاکاردی عجیب در یکی از تجمعات

رویداد۲۴| روزنامه کیهان در مطلبی به اجتماعات شبانه مردم در خیابان‌ها پرداخته است. در این مطلب آمده است: ملت مبعوث، هر شب با حضور خود، خونخواهی امام شهیدش را فریاد می‌زند و برای کشتن قاتلان امام شهید، به ویژه ترامپ و نتانیاهو اعلام آمادگی می‌کند و تا صبح قطعی پیروزی ایستاده است.

صد و شصت شب است که ملت مبعوث ایران در سنگر خیابان، رزم بی‌وقفه علیه دشمن و مزدوران داخلی آن دارند. خیابان میعادگاه مقاومت مردم است. ملت مبعوث، هر شب با حضور خود، خونخواهی امام شهیدش را فریاد می‌زند و برای کشتن قاتلان امام شهید، به ویژه ترامپ و نتانیاهو اعلام آمادگی می‌کند. این حضور، لبیک به فرمان امام‌مان آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای است.

ملت، با ماندن در میدان راه را بر فتنه‌گران بسته است. حضور پولادین مردم دشمن را آشفته کرده است. در این میان، طیفی خائن و برده نظام سلطه که از بعثت، بیداری و ایستادگی مردم و نیز تشییع حماسی امام شهید نگران و مستأصل است، سودای جمع‌کردن تجمعات شبانه مردمی را در سر دارد. آنها در اشتباهی تاریخی به سر می‌برند و بدانند اگر این غلط‌ها را ادامه دهند، ملت مبعوث، نه تنها عقب‌نشینی نمی‌کند بلکه اجتماعاتش را به جلوی در و دیوار لانه‌های آنها منتقل می‌کند. طیف نفوذ بداند که ملت مبعوث ایران تا صبح قطعی پیروزی ایستاده است. ملت بزرگ ایران دشمن بیرونی را شکست داده و دست‌های آلوده داخلیِ دشمن را نیز از بین خواهد برد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha