تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

ادعای مسرور بارزانی درباره هدف قرار گرفتن دفترش با پهپاد ایرانی

نخست وزیر اقلیم کردستان عراق مدعی شد دفترش با یک پهپاد ایرانی هدف قرار گفته است.

مسرور بارزانی

رویداد۲۴| مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق در پستی در ایکس مدعی شد: پس از تحقیقات واحد ضدتروریسم در اقلیم کردستان مشخص شد دفتر شخصی من و منزل رئیس آژانس امنیت و اطلاعات امروز با پهپادهای ایرانی هدف قرار گرفتند.

طبق گزارش شفق نیوز، وی در اظهاراتی مدعیانه افزود: من به شدت این حملات غیرقابل قبول را محکوم می‌کنم. این تشدید تنش خطرناک و تهدید مستقیمی برای امنیت و ثبات اقلیم کردستان است. این حملات ما را از وظایف خود و حمایت از شهروندانمان بازنمی‌دارد.

پیش از این سرویس مبارزه با تروریسم در اقلیم کردستان اعلام کرد که دفتر مسرور بارزانی در اربیل توسط یک پهپاد هدف قرار گرفته است.

این سرویس اعلام کرد: صبح امروز، دو پهپاد انتحاری از نوع هایدل-۱۱۰ به سمت دفتر خصوصی نخست وزیر اقلیم کردستان و محل اقامت مدیر سرویس‌های امنیتی منطقه‌ای در شهرستان پیرمام استان اربیل شلیک شدند.

در این بیانیه آمده است که خوشبختانه این حملات هیچ تلفاتی نداشته است.

در دوره اخیر اربیل و مناطق دیگری از اقلیم کردستان عراق هدف حملات پهپادی قرار گرفته است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۶
0
0
عاقبت وسط بازی
نظرات شما
captcha