حجت نیک ملکی میدیر سابق روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام، رئیس هیئت مدیره دیجیکالا شد
رویداد۲۴| حجت نیکیملکی به نمایندگی از حرکت اول به هیئتمدیره گروه تجارت الکترونیک دیجیکالا اضافه شده است؛ تغییری که در آگهی رسمی مجموعه تازه منتشر شده، اما به جلسه هیئتمدیره ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ بازمیگردد.
نیکیملکی بیش از چهار سال عضو هیئتمدیره همراه اول بود و سابقه عضویت در هیئت مدیره بنیاد احسان، وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، را نیز در کارنامه دارد.
نیکیملکی در پروفایل لینکدین خود عنوان رئیس هیئتمدیره گروه دیجیکالا را درج کرده است، اما در آگهی رسمی تغییرات منتشرشده، صرفا عضویت او در هیئتمدیره به نمایندگی از حرکت اول ثبت شده و اشارهای به ریاست هیئتمدیره نشده است. لازم به ذکر است که نیکیملکی سابقه ۴ سال حضور در هیئتمدیره همراه اول را نیز دارد.
پیش از این محمدمهدی عباسخانی رئیس هیئتمدیره گروه دیجیکالا بود. عباسخانی سال گذشته از مدیرعاملی حرکت اول کنارهگیری کرد و اکنون نماینده حرکت اول در هیئتمدیره گروه دیجیکالا تغییر کرده است.