تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۷ مهر ۱۴۰۵

 رویترز از دیدار فرستاده پوتین با مقامات آمریکایی درباره اوکراین خبر داد

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد فرستاده رئیس‌جمهور روسیه، «مذاکرات سازنده‌ای» با مقامات آمریکایی در مورد پایان دادن به جنگ اوکراین داشته است.

جنگ اوکراین

رویداد۲۴| سفر روز دوشنبه کریل دیمیتریف، فرستاده رئیس‌جمهور روسیه پس از دیدار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در هفته گذشته در نیویورک انجام می‌شود که طی آن دیدار زلنسکی گفت که آنها در مورد آتش‌بس احتمالی در اهداف مرتبط با انرژی بحث و رایزنی کرده‌اند.

مقام آمریکایی مذکور به رویترز گفت: دیمیتریف در واشنگتن بود تا به گفت‌وگوهای سازنده در مورد حل مسالمت‌آمیز درگیری روسیه و اوکراین و ابتکارات احتمالی انرژی ایالات متحده و روسیه پس از پایان جنگ ادامه دهد.

وی افزود: فرستاده ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در طول سفر خود به واشنگتن با نمایندگان وزارتخانه‌های خزانه‌داری و انرژی ایالات متحده دیدارهایی داشته است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: روسیه ، اوکراین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha